ΠΛΗΡΩΦΟΡΙΕΣ
0030-211-1983794

Αναζητήσεις ελαστικών

Κατά μεγέθους Κατά στοιχείων οχήματος

Τύπος ελαστικού:

Διάσταση ελαστικού:

/

δείκτης ταχύτητας:

Κατηγορία τιμών:

Μάρκα :
Ελαστικά αυτοκινήτου

Επιλογή των ελαστικών αυτοκινήτων έχει πάντα μια σημαντική επίδραση στην απόδοση του αυτοκινήτου. Πολλά κριτήρια πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την αγορά έτσι ώστε η ασφαλή οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και όλες τις οδικές συνθήκες μπορεί να είναι εγγυημένη. Αυτό εξαρτάται κυρίως από το σωστό μέγεθος των ελαστικών αυτοκινήτων. Οι πληροφορίες που απαιτούνται για αυτό, οι ιδιοκτήτες των οχημάτων ( τεχνική βιβλίο του αυτοκινήτου ή την άδεια κυκλοφορίας του αυτοκινήτου). Με βάση τα ανωτέρω, εκεί υπάρχουν για παράδειγμα, επιτρεπόμενου πλάτους των ελαστικών, το μέγεθος της ζάντας και το ύψος του ελαστικού. Εάν τα δεδομένα αυτά, τηρούνται η απόφαση για τα σωστά ελαστικά το αυτοκίνητό σας είναι ευκολί.

περισσότερα ...

Καλοκαιρινά ελαστικά - Τέλεια πρόσφυση και χαμηλή αντίσταση κύλισης

Τα θερινά ελαστικά είναι πλέον οι κατάλληλες για χρήση στις θερμότερες εποχές. Προκειμένου να αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες, τα καλοκαιρινά ελαστικά έχουν μια ειδική μείγμα γόμας και προσφέρει ένα καλό πρόσφυση σε στεγνό οδόστρωμα. Εκτός από το προφίλ του καλοκαιριού, σχετικά επίπεδη, ώστε το καλοκαίρι φέρουν τέλεια απόδοση σε υψηλότερες ταχύτητες, από την άλλη πλευρά, η αντίσταση κύλισης είναι χαμηλότερη, η οποία εκτός από μια πιο άνετη οδήγηση σημαίνει επίσης μείωση της κατανάλωσης καυσίμων.

Χειμερινά ελαστικά - Ειδικό μείγματα γόμας παρέχουν ασφάλεια και βελτιωμένος χειρισμός

Τα χειμερινά ελαστικά, που ονομάζεται επίσης ελαστικά M + S, είναι ειδικά σχεδιασμένα για χαμηλές θερμοκρασίες καθώς και για δρόμους καλυμμένους με χιόνι και τον πάγο. Η σύνθεση της γόμας των χειμερινών ελαστικών είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε να μην είναι τόσο σκληρός σε χαμηλές θερμοκρασίες και αυτό με τη σειρά του δίνει τα ελαστικά του αυτοκινήτου καλύτερο κράτημα και καλύτερη μετάδοση ισχύος. Για να αντιμετωπίσει τις απαιτήσεις και τις οδικές συνθήκες το χειμώνα, τα χειμερινά ελαστικά είναι εξοπλισμένα με τις λεγόμενες λεπίδες. Αυτές προσφέρουν, ιδίως όσον αφορά ένα χιονισμένο δρόμο, πολύ περισσότερη πρόσφυση και ως εκ τούτου μια πολύ ασφαλέστερη οδήγηση.

Ελαστικά όλων τον εποχών

Ελαστικά για τα επιβατικά αυτοκίνητα, εκτός από τα καλοκαιρινά και χειμερινά ελαστικά, είναι γνωστά επίσης και προσφέρονται και ελαστικά όλων τον εποχών. Τα χαρακτηριστικά ελαστικών αυτοκινήτων των οποίων ιδιότητες αποτελούνται από ένα μείγμα από τα καλοκαιρινά και χειμερινά ελαστικά. Αλλά δεν επιτευχθεί το υψηλό επίπεδο οδική συμπεριφορά κάτω από τη θερμότητα, την ξηρασία, το κρύο και το χιόνι, όπως κάθε ειδικά ελαστικά.Ελαστικά όλων τον εποχών και τα χειμερινά ελαστικά πρέπει να φορούν το ακριβώ χαρακτηριστικό σήμανση M+S έτσι ώστε να αντιστοιχούν στα χειμερινά ελαστικά.

Εμείς τοποθετούμε
τα ελαστικά σας!
Διαλέξτε έναν από
συνεργάτες μας
τοποθετημένοι κοντά σας
Σε εμάς: All inclusive 
Στις τιμές μας δεν συμπεριλαμβάνεται μονάχα ο Φ.Π.Α. αλλά από μια παραγγελία άνω των 2 κομματιών είναι δωρεάν και η μεταφορά αλλά και η συσκευασία εντώς Ελλάδος. Σε μοτοσικλέττες ήδη από 1 κομμάτι. Εξαίρεση: Νησιά
Πρόσφατα προιόντα που είδατε:
Νέα ελαστικά για Ι.Χ., χειμερινά
μόνο 39,40 ΕΥΡΩ
,
παραδείγματος χάριν 165/70R13T μόνο 39,40 ΕΥΡΩ
ή 195/65R15H μόνο 55,10 ΕΥΡΩ

Νέα ελαστικά για Ι.Χ., καλοκαιρινά
μόνο 31,80 ΕΥΡΩ
,
παραδείγματος χάριν 155/80R13T μόνο 31,90 ΕΥΡΩ
ή 195/50R15V μόνο 47,90 ΕΥΡΩ
Ταχύτερη + πιο άνετη εξυπηρέτηση:
  • Παραγγείλτε στο διαδίκτυο: 24 ώρες την ημέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα
  • Παράδοση σε 3-6 ημέρες εργασίας
  • Παράδοση στη διεύθυνση επιθυμίας ή σε σταθμούς συναρμολόγησης – πάνω από 175 στην Ελλάδα
  • Πληρώστε με άνεση μέσω πιστωτικής κάρτας
  • Προκαταβολική πληρωμή όλο το ποσό.
Χαμηλές τιμές:
  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% φθηνότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Νησιά εξαίρεσης
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης σύμφωνα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες

© 1999-2014 by Delticom / elastika-online.gr 25.07.2014 08:04