Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

0030-211-19837940030-211-1983794

Προσφορές αποστολής και πληρωμής από τα elastika-online.gr
www.elastika-online.gr είναι μια προσφορά μέσω διαδικτύου της Delticom AG στο Αννόβερο Γερμανίας.

Όλες οι τιμές που αναφέρονται στην ιστοσελίδα περιλαμβάνουν το Φ.Π.Α.

Εάν επιθυμείτε την αποστολή των ελαστικών στο εξωτερικό παρακαλούμε επισκεφθείτε την κεντρική μας ιστοσελίδα www.delti.com

Τρόποι αποστολής:

Σας διευκολύνουμε την ζωή σας και σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας όπου εσείς επιθυμείτε. Η διάρκεια παράδοσης εντός Ελλάδας είναι περίπου 10-12 εργάσιμες ημέρες

Μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ 3 εναλλακτικών τρόπων αποστολής:
  • Σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας στο σπίτι. Στέλνουμε τα προϊόντα στην διεύθυνση η οποία είναι και η διεύθυνση του τιμολογίου σας.
  • Σας αποστέλλουμε προϊόντα σε ένα κοντινό σας συνεργείο τοποθέτησης ελαστικών. Για αυτήν την επιλογή παρακαλούμε επιλέξτε την πρόταση "Αποστείλετε παρακαλώ τα προϊόντα μου σε ένα συνεταιρικό σας συνεργείο" στο 2 βήμα της διαδικασίας της παραγγελίας σας και στο 3 βήμα της διαδικασίας επιλέξτε το κοντινότερο για εσάς συνεργείο. Θα ενημερώσουμε εμείς το συνεργείο και θα αποστείλουμε τα προϊόντα σας εκεί.
  • Σας αποστέλλουμε τα προϊόντα σας σε μια διεύθυνση της επιλογής σας. Δηλώστε την διεύθυνση αποστολής και σε περίπτωση που δεν μπορείτε να παραλάβετε οι ίδιοι το δέμα σας, δηλώστε παρακαλώ το όνομα του ατόμου που θα το παραλάβει για λογαρισμό σας..

Διευκρινήσεις για την υπηρεσία αποστολής θα σας απαντηθούνε στο elastika-online@delti.com.

Σε περίπτωση που παραγγείλετε μονάχα ένα ελαστικό θα επιβαρυνθήτε 20 Ευρώ. Ελαστικά για μοτοσικλέτες αποστέλλονται χωρίς έξοδα αποστολής και για ένα μόνο ελαστικό.

Προσοχή: για αποστολές σε νησιά θα επιβαρυνθείτε 8.50 Ευρώ ανά ελαστικό.

Εάν επιθυμείτε την αποστολή ελαστικών η άλλων προιόντων προς το εξωτερικό, παρακαλώ να προσέξετε τις ιδιαίτερες συνθήκες αποστολής ΰ Auslandsversand

Τρόποι πληρωμής

Προσέχουμε να προσφέρουμε τις πιο οικονομικές τιμές στην Ελλάδα. Μόνο εάν πληρώνονται τα προϊόντα μπορούμε να το διατηρήσουμε αυτό. Μπορείτε να επιλέξετε με ποιόν τρόπο θέλετε να πλήρωσετε:
  1. Μέσω πιστωτικής κάρτας πληρώνετε άνετα. Δεχόμαστε Visa, Eurocard, American Express και Diners.
  2. Μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Στέλνετε το ποσό μέσω του τραπεζικού σας λογαριασμού στον λογαρισμό που θα βρείτε στην επιβεβαίωση της παραγγελίας σας. Μετά την εισαγωγή των χρημάτων στον λογαριασμό μας θα σας αποστείλουμε την παραγγελία σας.
  3. Πληρώστε απλά και με ασφάλεια μέσω Pay Pal προς paypal_eur@delti.com
  4. Πληρωμή Bitcoin ή Bitcoin Cash - Χρειάζεστε ένα Προσωπικό Πορτοφόλι Bitcoin στην μορφή εφαρμογής κινητού τηλεφώνου ή προγράμματος υπολογιστή. Η πληρωμή γίνεται αφού εισάγεται μια διεύθυνση και το ποσό πληρωμής. Μπορείτε να αποκτήσετε Bitcoin ως πληρωμή για παροχή αγαθών ή υπηρεσιών, ή μπορείτε να τα αγοράσετε από ένα σημείο ανταλλαγής Bitcoin, ή μπορείτε να ανταλλάξετε με κάποιο άλλο άτομο, ή μπορείτε να κάνετε Bitcoin mining ο ίδιος. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Bitcoin εδώ.
  5. Πληρωμή μέσω Viva Wallet.
  6. Αντικαταβολή - Μετρητά κατά την παράδοση.
  7. Revolut - Πληρώστε γρήγορα και εύκολα με την εφαρμογή, χρησιμοποιώντας την δική σας κάρτα Revolut
Εάν επιθυμείτε την αποστολή των ελαστικών στο εξωτερικό της Ελλάδας παρακαλούμε επισκεφθείτε την κεντρική μας ιστοσελίδα www.delti.com