Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Προτάσεις για ελαστικά

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Ελαστικά για την Alfa Romeo

Η αγορά καλύτερων ελαστικών επηρεάζεται από την ασφάλεια και την άνεση που πρεσφέρουν. Για να βελτιωθεί η ποιότητα των ελαστικών, η Alfa Romeo συνεργάζεται εδώ και μερικά χρόνια με διάφορους κατασκευαστές ελαστικών. Για το μοντέλο 147-GTA, χρησιμοποιούνται ελαστικά Yokohoma-V102 και το θρυλικό μοντέλο Spider είναι εξοπλισμένο με ελαστικά για Alfa Romeo της Dunlop. Οι κατασκευαστές συνεργάζονται και με Bridgestone. Ωστόσο, για την επιλογή των ελαστικών της Alfa Romeo μπορείτε να χρησιμοποιήσετε προϊόντα άλλων κατασκευαστών ελαστικών. Με βάση τον μεγάλο αριθμό των οχημάτων που πωλούνται, οι κατασκευαστές ελαστικών προσφέρουν τα ελαστικά βέλτιστα για κάθε μοντέλο της Alfa Romeo.

περισσότερα ...

Σημαντικά κριτήρια για την αγορά των ελαστικών

Προσοχή στην ευρωπαϊκή ετικέττα στη στυγμή της αγοράς ελαστικών. Αυτή πρέπει να περιλαμβάνει όλες τις σημαντικές διατάξεις όσον αφορά το καύσιμο, την αντίσταση κύλισης, το κράτημα σε βρεγμένο οδόστρωμα και τον θόρυβο. Επομένως, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η Alfa Romeo σας, κυκλοφορεί με ασφάλεια ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες και ανεξάρτητα από το είδος του δρόμου. Μεγάλες διαφορές υπάρχουν, ειδικά όσον αφορά την απόσταση φρεναρίσματος. Ανάλογα με την κατηγορία, ένα όχημα χρειάζεται μεταξύ 18 και 45 μέτρων, μέχρι να σταματήσει επί τόπου κατά το φρενάρισμα.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)