Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Aplina

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Alpina είναι ένα πολύ δημοφιλές μαρκά των λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού. Η εταιρεία προσφέρει για τροποποιημένο αυτοκίνητο του κατασκευαστής αυτοκινήτων BMW . Δεδομένου τα αυτοκίνητα έχουν περισσότερη ιπποδύναμη, έχουν τροποποιημένα φρένα και την πρόσφυσης. Ως εκ τούτου, τα ελαστικά Alpina έχουν διάμετρο τουλάχιστον 17 ίντσες. Για Alpina B3 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαστικά των διαστάσεων 235/40 R17 και 225/40 R18. Για το μοντέλο Alpina B12 , θα πρέπει να έχετε το μέγεθος των ελαστικών 245/40 R20 και για Alpina B5, 245/40 R19 .

Ελαστικά Alpina για καλύτερες στροφές

Λόγω της αυξημένης επιφάνειας επαφής, η οδηγηκή συμβεριφορά του αυτοκινήτου στις στροφές βελτιώνεται συμναντικά. Ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, στις στροφές, ελαστικά Alpina παρέχουν βέλτιστο έλεγχο του οχήματος.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)