Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Audi

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Η ιστορία του παραγογού αυτοκινήτων Audi ξεκινάει από το1899. Επί του παρόντος, η μάρκα Audi αποτελεί η κατηγορία των premium αυτοκινήτων με ένα σπορ τόνο. Στη μεσαία, μεγάλη και πολυτελή κτηγορία, η Audi ανήκει στους ηγέτες κατασκευαστές αυτοκινήτων του κόσμου. Ως εκ τούτου, η Audi καλύπτει διαφορετικά μοντέλα οχημάτων, συμπεριλαμβανομένων εκείνων της μικρομεσαίας κατηγορίας και των SUV. Η Audi προσφέρει αισθήσεις κατά την οδήγηση, ειδικά εάν το όχημα είναι εξοπλισμένο με τα κατάλληλα ελαστικά. Η σωστή επιλογή ελαστικών είναι πολύ σημαντική επειδή αυτός ο τρόπος είναι ο μόνος για τις ειδικές απαιτήσεις να ανταποκριθούν στα κριτήρια των κατασκευαστών. Οπότε, σε οποιαδήποτε περίπτωση, είναι εγγυημένη η ασφαλής μετακίνηση του οχήματος.

Βρες τα τέλεια ελαστικά για την Audi

Η Audi συμμετέχει στην ανάπτυξη των ελαστικών που πληρούν τις απαιτήσεις διαφορετικών μοντέλων. Ως εκ τούτου, ο κατασκευαστής Audi συνεργάζεται με διάφορους παραγογούς ελαστικών όπως Bridgestone . Ετσι, κατασκευάζονται ελαστικά, π.χ. για το μοντέλο Audi A3, Audi A8, ή Audi TT. Ακόμα και τα μοντέλα όπως A4 , A6 sau Q7 είναι εξοπλισμένα με ελαστικά στάνταρ της Bridgestone. Η Audi χρησιμοποιεί και τα μοντέλα ελαστικών της Dunlop, Goodyear για τον εξοπλισμό τον οχημάτων.

Με ασφάλεια, σε οποιαδήποτε περίπτωση

Με τα ελαστικά καταλλήλα για την Audi κρατάτε τον έλεγχο του αυτοκινήτου σας σε οποιαδήποτε μετεωρολογική συνθήκη. Προσφέρονται ελαστικά σχεδιασμένα για την Audi για κάθε απαίτηση. Για σπορ οδήγηση σε ανώμαλο έδαφος, είτε για την

  • Audi Q3
  • Audi Q5
  • Audi Q7

θα βρείτε τα κατάλληλα ελαστικά offroad, τα οποία αντιμετωπίζουν διαφορετικά εμπόδια χωρίς προβλήματα. Συνιστάται να αγοράσετε ελαστικά με ενυσηημένη πλαισίωση επειδή είναι ανθεκτικά και σε ισχυρότερους κραδασμούς. Για να προσφερθεί μια μεγαλύτερη άνεση κατά την οδήγηση με τα premium μοντέλων της Audi, πρέπει να χρησιμοποιηθούν ελαστικά με αντίσταση κύλισης και χαμηλό επίπεδο θορύβου, με αποτέλεσμα τη μειωμένη κατανάλωση καυσίμου, εξασφαλίζοντας αποδοτικότητα στα ελαστικά για την Audi.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)