Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Accelera Θερινά ελαστικά

Εάν είστε στην αγορά για τα νέα ελαστικά θερινά ελαστικά οποίο μπορεί να παρέχει αρκετή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα χώρις επιπλέον έξοδα, elastika-online.gr σας προσφέρει πολύ φθηνά ελαστικά Accelera για το όχημά σας. Έρχονται σε διαφορετικούς τύπους και μεγέθη, και θα βρείτε εύκολα το μοντέλο που ταιριάζει στις απαιτήσεις σας.

Τα πιο επιτυχημένα Accelera καλοκαιρινά ελαστικά είναι τα μοντέλα Alpha, Beta, PHI και Iota. Η Accelera Alpha είναι ένα ελαστικό επιδόσεων για συμπαγή και μεσαία επιβατικά αυτοκίνητα, διαθέσιμα σε μέγεθος που κυμαίνονται από 14-18 ίντσες (διάμετρος ζάντας). Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε τα Accelera PHI; αυτό το μοντέλο ανταγωνίζεται σε απόδοση κατηγορίας, και παρέχεται στην επιλογές με εσωτερική διάμετρο από 16 έως 20 ίντσες. Ο σχεδιασμός του πέλματος τονίζει τη φινέτσα και την απόκριση του συστήματος διεύθυνσης στις στροφές'“ προσφέροντας μια αξιοσημείωτη πρόσφυση και πληροφόρηση του οδηγού για αυτή την κατηγορία τιμής, ιδιαίτερα σε στεγνές επιφάνειες.

Πληρώστε λιγότερα για περισσότερα

θα επωφελήσουν την πρακτικό στυλ, μια πιο ήρεμη οδηγικό στυλ'™ αυτή η μάρκα επίσης, περιλαμβάνει τα θερινά ελαστικά. Τα μοντέλα αυτά επικεντρώνονται στη χαμηλή αντίσταση κύλισης, παρέχοντας καλύτερη οικονομία καυσίμου και την άνεση. Τα αναγνωρισμένα Accelera Beta είναι πολύ κατάλληλο για την ισορροπία, την καθημερινή οδήγηση σε όλες τις καιρικές συνθήκες και παρέχει καλή απόδοση και επαρκή αντίσταση στην υδρολίσθηση; μπορεί να είναι το καλύτερο ελαστικό για σας εάν έχετε ένα μικρό αυτοκίνητο ή συμπαγές επιβατικών αυτοκινήτων. Εάν θα οδηγείτε στο SUV, μπορείτε να βρείτε τα Accelera Iota'™s τιμές και ποιότητα ελκυστικές. Ό, τι κι αν επιλέξετε, η διαδικασία παραγγελίας είναι απλή και εγγυόμαστε την άριστη εξυπηρέτηση των πελατών και ασυναγώνιστες τιμές. Παραγγείλετε τώρα από το elastika-online.gr, και αμφότερα, το αυτοκίνητα και το πορτοφόλι θα αισθάνονται τα οφέλη.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)