Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Achilles χειμερινά ελαστικά

Χειμερινά ελαστικά έχουν σχεδιαστεί για να αντεπεξέλθουν σε δύσκολες συνθήκες, με ολισθηρούς δρόμους και τις θερμοκρασίες που συχνά πέφτουν πολύ κάτω από το μηδέν. Χειμερινό προφίλ απασχολούν ειδικά σχεδιαστικά πρότυπα. Επίσης, μείγμα γόμας σύνθεση του πέλματος είναι διαφορετική από τα θερινά ελαστικά, έτσι ώστε να μπορεί να παραμείνει ελαστικό και grippy στην παγωνιά. Μαζί με το ειδικό λάστιχο, η πιο επιθετική προεξοχή άκρες βοηθούν το ελαστικό να δαγκώσει και να διατηρούν πρόσφυση στο χιόνι ή τον πάγο γάνωμα καλύπτει δρόμους. Χειμερινά ελαστικά Αχιλλέα ανταγωνίζονται με τα μεγαλύτερα ονόματα στην αγορά, προσφέροντας επαρκή απόδοση σε πολύ λογική τιμή.

Χειμερινές επιδόσεις, με το Achilles WINTER 101

.

Μία από τις καλύτερες επιλογές Achilles για χειμώναελαστικά με γκάμα προσφορών είναι σίγουρα το Achilles WINTER 101. Έχει κερδίσει εξαιρετική απόδοση σε αυτή την κατηγορία τίτλο σε πολυάριθμες δοκιμές για τα κριτήρια, όπως η πρόσφυση στο χιόνι, το επίπεδο θορύβου, και φρενάρισμα στο βρεγμένο, Achilles WINTER 101 μπορεί να είναι αυτό που ψάχνετε, όταν πρόκειται για την ασφάλεια και την άνεση του χειμώνα. Προσφέρει σταθερή πέδησης, και χρησιμοποιεί ένα μείγμα γόμας προσανατολίζονται προς την ανθεκτικότητα και επιδόσεις σε χαμηλές θερμοκρασίες. Η κεντρική νεύρωση και σύμπλεξης εγκοπές παρέχουν μια εξαιρετικά υψηλό αριθμό των ακμών για καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο, καθιστώντας του χειμώνα λιγότερο αποθαρρυντική εμπειρία οδήγησης.

Το καλοκαίρι είναι ακόμα τόσο μακριά ... Αντί να αφήσετε το αυτοκίνητο στο σπίτι και να περιμένετε για καλύτερες μέρες, αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση από www.elastika-online.gr τα καλύτερα χειμερινά ελαστικά προϋπολογισμού για το αυτοκίνητό σας, κάτω από τις πιο ελκυστικές συνθήκες. Παρέχουμε δωρεάν παράδοση στο εσωτερικό της Ελλάδα, στη διεύθυνση της επιλογής σας. Εκτεταμένο δίκτυο σταθμών τοποθέτηση εταίρος είναι επίσης στη διάθεσή σας, και μπορούμε να παραδώσουμε νέα σας χειμερινά ελαστικά Achilles απευθείας σε ένα εργαστήριο κοντά σας και γρήγορα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)