Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Achilles ελαστικά ολών των εποχών

Σύγχρονες ελαστικά ολών των εποχών, όπως η Vredestein Quatrac 3, Goodyear Vector 4Seasons, και Hankook Optimo 4S θα μπορούσε εύκολα να οριστεί ως '˜βελτιστοποιημένο για βρεγμένο οδόστρωμα'™ χειμερινά ελαστικά. Όλα αυτά έχουν '˜M+S' σήμα (Λάσπη και χιόνι), ακριβώς όπως έχουν τα χειμερινά ελαστικά. Όσοι έχουν και τα δύο '˜M+S' και '˜νιφάδα χιονιού'™ τα σύμβολα του θεωρούνται τα πιό ευπροσάρμοστα ελαστικά της κατηγορίας.

Achilles ελαστικά ολών των εποχών εμφανίζει ένα ισορροπημένο συνδυασμό μεταξύ των θερινών ελαστικών και των χειμερινών ελαστικών χαρακτηριστικά. Ο κατασκευαστής έχει αφιερώσει σημαντικές προσπάθειες για να διασφαλιστεί ότι αυτά τα ελαστικά θα παράσχει επαρκή ασφάλεια και άνεση όλο το χρόνο, ενώ οι ανταγωνιστές της στην αγορά είναι υποτιμημένων.

Προσαρμοστικότητα σε προσιτές τιμές

Achilles ελαστικά ολών των εποχών παρέχει μέχρι 90% της βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα επιδόσεις ενός θερινών ελαστικών ενώ επίσης προσφέρει μέχρι 90% ενός χειμερινών ελαστικών'™s με αποκλειστική ικανότητα να αντιμετωπίσει με χιόνι, πάγο και τις χαμηλές θερμοκρασίες.Λαμβάνοντας υπόψη το κλίμα που επικρατεί σε πολλά μέρη της Ελλάδα αυτές τις μέρες'“ με απρόβλεπτες καιρικές συνθήκες καλοκαίρινες,με περισσότερες βροχές και χιονόνερο από το βαρύ χιόνι του χειμώνα '“ ελαστικά ολών των εποχών έχουν ταχύτατα αυξανόμενη δημοτικότητα. Έχουν σχεδιαστεί για ευελιξία '˜για όλες τις συνθήκες,'™ και αυτό είναι ακριβώς αυτό που πολλοί από εμάς χρειάζονται.

Στο elastika-online.gr μπορείτε να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα για ένα ευρύ φάσμα των οχημάτων και μοντέλα - αν οδηγείτε ένα αυτοκίνητο, SUV, ή ελαφρά φορτηγά. Achilles ελαστικά ολών των εποχών προσφέρη καλή πρόσφυση και χειρισμό σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες, για τις πολύ προσιτές τιμές. Τα προϊόντα αυτά έχουν πολλά σύγχρονα χαρακτηριστικά που αντανακλούν αυτό το σήμα'™ των φιλοδοξιών '“ όπως είναι τα προηγμένα σύνθεση της γόμας, ή περίπλοκο σχέδιο με περισσότερα διαγώνια αυλάκια που κάνει πιο αποτελεσματική την άντληση πάνω από το πέλμα.

At elastika-online.gr, μπορείτε να αγοράσετε Achilles ελαστικά ολών των εποχών στις καλύτερες τιμές. Εύκολο για σας, και θα επωφεληθείτε πλήρως από την γρήγορη μεταφορά μας και το εκτεταμένο δίκτυο των συνεργατών συναρμολόγησης.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)