Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Achilles χειμερινά ελαστικά

Ιδρύθηκε το 1991, η ινδονησιακή μάρκα Achilles πουλά ανθεκτικό και κομψό θερινά ελαστικά στους οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Αυτό κατασκευαστής έχει ως στόχο να προσελκύσουν πελάτες προσφέροντας τους μια δίκαιη βαθμό κράτημα, αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης, και την άνεση, διατηρώντας τις τιμές όσο το δυνατό πιο προσιτή. Αυτή η στρατηγική φαίνεται να εξυπηρετήσει την εταιρεία αρκετά καλά, και Achilles καταφέρει να εξασφαλίσει μια σταθερή θέση στην ιδιαίτερα αμφισβητούμενο αγορά ελαστικών.

Achilles ATR Sport απασχολεί το φιλικό προς το περιβάλλον Eco-Safe τεχνολογία για να εξασφαλίσει την ασφαλή συμπεριφορά στο βρεγμένο, ενώ μειώνει επίσης την αντίσταση κύλισης για την καλύτερη κατανάλωση καυσίμου και την άνεση. Χάλυβα-ζωσμένος πέλμα του έχει σχεδιαστεί για να είναι αποτελεσματική και μακράς διαρκείας, και το σχέδιο του πέλματος φιλοδοξεί επίσης να σπορ διαπιστευτήρια. Αυτό θα πρέπει επίσης να αποδειχθεί ελκυστική για τους οδηγούς πρόθυμοι σε έναν προϋπολογισμό. Συνολικά, αυτό τοAchilles θερινά ελαστικά προσφέρει εκπληκτική αξία για τα χρήματα.

Ένα άλλο καλοκαίρι χτύπησε από Achilles είναι το Achilles ATR-K ECONOMIST. Ο ώμος διαθέτει πολλαπλές ακμές και πρόσθετες εγκοπές για μεγαλύτερη σταθερότητα, βελτιστοποιημένη σταθερότητα σπάσιμο, και σίγουρη συμπεριφορά για καθημερινή οδήγηση. Δύο ευρεία διαμήκη αυλάκια βοηθήσει με την απομάκρυνση του νερού και την πρόληψη υδρολίσθηση. Με αξία για τα χρήματα ως πρώτη προτεραιότητα, η Achilles ATR-K ECONOMIST προσφέρει έναν εκπληκτικό βαθμό φινέτσα γι 'αυτή την κατηγορία τιμής.

Απολαύστε την εμπειρία οδήγησης κατά τη διάρκεια της μακράς, ηλιόλουστες ημέρες, και αγοράζουν σε απευθείας σύνδεση από elastika-online.gr την ποιότητα των προϊόντων που δεν θα βλάψει το προϋπολογισμό. Επιλέξτε από μια μεγάλη ποικιλία θερινά ελαστικά , και επωφεληθείτε από γρήγορη σύστημα διανομής μας και προσιτές τιμές.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)