Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Aeolus χειμερινά ελαστικά '“ προσιτά και ασφαλής

Aeolus χειμερινά ελαστικά είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν ασφάλεια και την άνεση σε χαμηλότερες θερμοκρασίες από 5°C. Εναλλακτικές προσφορές για τις περισσότερες μάρκες και τα μοντέλα των αυτοκινήτων είναι διαθέσιμα, και όλα προσφέρουν εξαιρετική αξία για τα χρήματα. Η ποικιλία των διαστάσεις εξασφαλίζουν ότι μπορούν να βρεθούν στις συγκεκριμένες ανάγκες σας, και μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την έξυπνη επιλογή αναζήτησης για να βρείτε τα ελαστικά που ταιριάζουν στο όχημα σας.

Η τρέχουσα γκάμα των χειμερινών ελαστικών από Aeolus προσφέρουν ασφάλεια σε δύσκολες συνθήκες, εξασφαλίζοντας ότι η οδήγηση σας εμπειρία του χειμώνας θα είναι πολύ πιο ευχάριστη. Γιατί να αναλάβετε τον κίνδυνο να αγοράζετε μεταχειρισμένα ελαστικά, όταν ένα νέων χειμερινών ελαστικών μπορούν να αγοραστούν σε μια πολύ λογική τιμή? Σκεφτείτε την προσφορά μας και σίγουρα θα πειστείτε.

Κόστους-αποτελεσματικότητας ο τρόπος για να οδηγείτε με ασφάλεια

Ο Aeolus SnowAce AW 02 είναι ένα χειμερινό ελαστικό για αυτοκίνητα, η οποία θα συνεχίσει να κινείται σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Το μοντέλο του πέλμα σε σχήμα V παρέχει πρόσφυση και ευστάθεια σε χιόνι και πάγο, προσφέροντας στο αυτοκίνητο ένα εύκολο κράτημα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού μέσα στην πόλη ή έξω από την πόλη. Ο Aeolus SnowAce AW 03 είναι κατάλληλο για συμπαγή και μεσαία επιβατικά αυτοκίνητα, και ανθεκτική κατασκευή του εξασφαλίζουν την ασφαλή συμπεριφορά και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε χιόνι και λάσπη.

elastika-online.gr σας προσφέρει χειμερινά ελαστικά Aeolus σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές και άριστη εξυπηρέ τηση των πελατών. Για παραγγελίες από δύο ή περισσότερα ελαστικά η παράδοσή στην Ελλαδα ειναι δωρεάν. Επίσης, σας παρέχουμε το δίκτυο σταθμών συναρμολόγησης μας. Αν κάνετε μια παραγγελία στο online κατάστημα μας!

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE