Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Aeolus θερινά ελαστικά '“ ασφάλεια στη σωστή τιμή

Ό, τι οδηγείτε, elastika-online.gr έχει τη μεγαλύτερη επιλογή των ελαστικών οπουδήποτε στις πιο ανταγωνιστικές τιμές. Αν χρειάζεστε ένα σετ θερινών ελαστικών, εξετάστε τα τελευταία μοντέλα από Aeolus. Τόσο το αυτοκίνητό σας όσο και εσείς θα επωφεληθείτε από αυτή την επένδυση, και με την αγορά από το on-line κατάστημα μας είναι τόσο ασφαλής όσο είναι και βολικό.

Ασφαλή, οικονομικά, και άνετα από την elastika-online.gr

Οι οδηγοί συχνά ενδιαφέρονται για ποιότητα σε προσιτή τιμή, και αυτό είναι ακριβώς ό, τι τα θερινά ελαστικά Aeolus έχει να προσφέρει. Ο Aeolus GreenAce AG02 είχε σχεδιαστεί ειδικά για να καλύψει τις ανάγκες των μικρών ιδιοκτήτες αυτοκινήτων που θέλουν ένα ελαστικό που μπορεί να προσφέρει καλύτερη οικονομία καυσίμου και μεγάλη διάρκεια ζωής. Ο Aeolus PrecisionAce AH01 είναι ένα ελαστικό για συμπαγή και μεσαία των επιβατικών αυτοκινήτων που τονίζει την ασφάλεια, την άνεση και μειωμένη αντίσταση κύλισης.

Για ανώτατη επιβατικά αυτοκίνητα, ο Aeolus SteeringAce AU01 παρέχουν σταθερότητα και άριστη πρόσφυση, στηριζόμενη στην σύνθεση της γόμας και σπορ ασύμμετρο πέλμα για να διατηρηθεί η αποτελεσματική πρόσφυση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. SUV και οι ιδιοκτήτες μπορούν να επιλέξουν τον Aeolus CrossAce AS02, ένα ελαστικό δρόμου ή εκτός δρόμου με δυνατότητες που παρέχει άνεση και σταθερότητα σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Οι οδηγοί μπορούν να βασίζονται σε Aeolus TransAce AL01 για να τους κρατήσει ασφαλείς και μείωση των εξόδων.

Ό, τι χρειάζεστε, θα σας περιμένει στο on-line μας κατάστημα ελκυστικές τιμές. Παραγγελία από το elastika-online.gr είναι απλή και ασφαλής, και μπορείτε να επιλέξετε από μια σειρά από μέθοδοι - πληρωμής, συμπεριλαμβανομένων των πιστωτικών καρτών, τραπεζικό έμβασμα και Paypal.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)