Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Συχνές Ερωτήσεις

Αλλοίωση ελαστικών και επισκευή τους

Τα μοντέρνα ελαστικά είναι πολύ ισχυρές, αλλά φυσικά δεν είναι αλλά φυσικά δεν είναι απρόσβλητες από ζημιές που μπορεί να προκύψουν κατά την οδήγηση του οχήματος. Οι λόγοι για τα πιο κοινά ελαττώματα είναι: η πίεση των ελαστικών είναι πολύ χαμηλή, βλάβες που μπορεί να προκύψουν όταν προχωρήσουμε σε πεζοδρόμιο, βλάβες που οφείλονται σε ξένα σώματα (π.χ. καρφιά), λόγω εξοπλισμό πλύσιμο πιέσεις, λάδια ή καύσιμα.
Πολλές ζημιές ελαστικών μπορεί να φανεί με γυμνό μάτι, ακόμη και από εκείνους που δεν έχουν εμπειρία σχετικά με τα ελαστικά.
Κατά καιρούς, σας συμβουλεύουμε να  λάβετε μια ματιά στα ελαστικά σας. Οι αποθήκες ελαστικών μπορούν να ελέγξουν τα ελαστικά σας κατά κόστος. Ύποπτα σημάδια είναι περικοπές, σχισμές, εξογκώματα ή κομμάτια από καουτσούκ που έσπασαν από το προφίλ των ελαστικών και τα ξένα σώματα που έχουν εισέλθει στο ελαστικό π.χ., καρφιά, βίδες. Συχνά, διαπιστώνεται ανομοιόμορφη φθορά πέλματος και τα αίτια είναι αμάξωμα, κατεύθυνση, ξαφνικά φρένα ή ανισορροπία του ελαστικού. Εάν παρατηρήσετε κάποια φθορά ή άλλα ύποπτα πράγματα για τα ελαστικά σας, πηγαίνετε το συντομότερο δυνατόν σε ένα σταθμός τοποθετήσεις ελαστικών ή βουλκανιζατέρ.
Σε κάποια ζημιά στα ελαστικά μπορούν να κάνουν κάποιες επισκευές, εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά αυτό δεν είναι σαφές ακρίβεια, ποια ακριβώς της βλάβης μπορεί να επισκευαστεί χωρίς να επηρεάζουν την ασφάλεια των οχημάτων με οποιονδήποτε τρόπο. Συχνά, η αλλαγή του ελαστικού είναι αναπόφευκτο, αλλά αυτό μπορεί να το διαπιστώσει μόνο ένας ειδικός.