Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ασφαλής οδήγηση με χειμερινά ελαστικά Apollo

Επί του παρόντος έχει αξιολογηθεί ως το 17ο μεγαλύτερος κατασκευαστής ελαστικών στον κόσμο, Apollo Ελαστικά έχει ανακοινώσει την πρόθεσή της για τη βελτίωση αυτής της ήδη αξιόλογες επιδόσεις, η εταιρεία έχει θέσει για τον εαυτό της το στόχο της μετακίνησης σε όλη τη διαδρομή μέχρι την 10η θέση από το 2016. Υποστηρίζοντας την ασφάλεια των πελατών ως προτεραιότητα τον αρχηγό του, ο Απόλλωνας έχει γίνει μια σημαντική και πολύ ενεργό μέλος της η Ασφάλεια ελαστικώνπρωτοβουλία - αφιερωμένη στην ευαισθητοποίηση του κοινού σχετικά με τους κινδύνους που συνδέονται με τα ελαστικά ελαττωματικό ή μεταχειρισμένα.

Η ασφάλεια είναι, φυσικά, το πιο σημαντικό ποιότητα ενός χειμερινό ελαστικό. Το κρύο σεζόν είναι μια δύσκολη στιγμή για τους αυτοκινητιστές, καθώς και η χρήση των ελαστικών που δεν είναι κατάλληλα για χειμερινές συνθήκες είναι η κύρια αιτία των ατυχημάτων. Apollo χειμερινά ελαστικά δεν κάνουν συμβιβασμούς όσον αφορά την ασφάλεια, ενώ παρέχει επίσης καλή άνεση και αποτελεσματικότητα. Τα υλικά και σχεδιαστικές λύσεις επιλεγεί προσεκτικά για να εξασφαλίσουν την απόδοση, την οικονομία και την αξιοπιστία, φέρνοντας μαζί της χημείας και φυσικής σε ένα σύγχρονο, όμορφο σχεδιαστικά πακέτο.

Ελάτε στο elastika-online.gr και αγοράσετε ένα από τo Apollo σε εξαιρετικές προσφορές για τη χειμερινή περίοδο, όπως Apollo Acelere Winter αξιολογήθηκε ως Προτεινόμενοςαπό διάφορες ευρωπαϊκές περιοδικά εξειδικευμένες. Αυτό το μοντέλο έχει καλές επιδόσεις σε μια σειρά δοκιμασιών, ιδιαίτερα λαμβάνοντας υπόψη τον έντονο ανταγωνισμό από την κατηγορία των premium μοντέλων κυρίως, έχει επιδείξει καλή πρόσφυση και φρενάρισμα σε λασπόχιονο και χιονισμένους δρόμους.

elastika-online.gr σας προσφέρει Apollo χειμερινά ελαστικά σε εκπληκτικά συμφέρουσες τιμές. Μαζί μας, online αγορές είναι τόσο άνετη και κερδοφόρα παρέχουμε επίσης δωρεάν αποστολή στην Ελλάδα για παραγγελίες τουλάχιστον δύο ελαστικά, καθώς και την πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο σταθμών τοποθέτηση.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)