Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ηλιόλουστες μέρες, με τον Apollo θερινά ελαστικά

Για πολλά χρόνια, η Ινδία με βάση τον κατασκευαστή των ελαστικών Απόλλωνα έχει αποδειχθεί ότι είναι ένα overachiever. Δεν με περιεχόμενο που πωλούν τα προϊόντα με λίγα προσόντα, εκτός από ένα χαμηλή τιμή , ο Απόλλωνας έχει ενισχύσει με συνέπεια την ικανότητά της να έχει πρόσβαση και να αναπτύξουν προηγμένες τεχνολογίες. Η εταιρεία κατέχει πλέον πολλές άλλες μάρκες, καθώς, όπως καταξιωμένους, όπως Vredestein και Maloya '? περαιτέρω ένδειξη ότι ο Απόλλωνας είναι έτοιμη να αναλάβει ακόμη και τη βιομηχανία »? s βαρέων βαρών.

Όπως θα περίμενε κανείς από ένα σοβαρό κατασκευαστή, ο Απόλλωνας παρέχει ελαστικά καλοκαίρι για σχεδόν οποιοδήποτε τύπο οχήματος. Σχεδιασμένο για να εξασφαλίσει την ασφάλεια, την άνεση και την αποτελεσματικότητα τόσο σε ξηρές και υγρές συνθήκες οδήγησης, ο Απόλλωνας τα θερινά ελαστικά χρησιμοποιούν ειδικό λάστιχο ενώσεις που δένουν πρόσφυση και χαμηλή αντίσταση κύλισης. Σκαλίσματα είναι έντονα μελετηθεί ώστε να παρέχεται επαρκής απομάκρυνση του νερού, ομοιόμορφη φθορά για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής και χαμηλή κραδασμούς για καλύτερη άνεση κατά την οδήγηση.

""? Ένα νέο αστέρι στον ορίζοντα "" ? ανακοίνωσε το φημισμένο γερμανικό Auto Bild περιοδικό παραπομπή στις επιδόσεις επιτυγχάνονται με την Απόλλων Amazer 3G κατά τη διάρκεια μιας εξαντλητικής δοκιμής για τα θερινά ελαστικά. Αυτό το εξαιρετικό προϊόν έχει λάβει καλές αξιολογήσεις για το χειρισμό σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, καθώς και την οικονομία καυσίμου, και αντοχή στη φθορά. Ένα μοντέλο χωρίς αεροθάλαμο τύπου σχεδιαστεί ως μια περιοδεία το καλοκαίρι του ελαστικού, το Απολλο Amazer 3G είναι διαθέσιμα σε πολλά μεγέθη, καθιστώντας το κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα των γατών επιβατών.

Στις elastika-online.gr, μπορείτε να αγοράσετε Απόλλωνα καλύτερο »; hits του καλοκαιριού ""? στην ασυναγώνιστες τιμές . Παραγγελία τώρα δύο ή περισσότερα Απόλλωνα καλοκαιρινά λάστιχα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, και θα παρέχει επίσης δωρεάν παράδοση εντός του Ηνωμένου Βασιλείου. Κάντε κλικ στο ""? Αναζήτηση για τοποθέτηση σταθμού "" ? κουμπί για να βρείτε ένα εργαστήριο κοντά σας, και εμείς θα παραδώσει εύκολα νέα Απολλο καλοκαιρινά ελαστικά σας στη θέση του για άμεση επαγγελματική τοποθέτηση.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)