Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Atturo Car - θερινά ελαστικά

Το SUV σας ή το ελαφρύ φορτηγό μπορεί περιστασιακά να σας μεταφέρει μακριά από την πεπατημένη, αλλά κατά πάσα πιθανότητα θα περνούν το μεγαλύτερο μέρος της ζωής του που ταξιδεύουν σε λείο άσφαλτο. Ειδικά το καλοκαίρι, όταν είναι πιθανόν να να αντιμετωπίσετε πολύ χειρότερα από ένα κομμάτι της βροχής, θα πρέπει να έχετε ελαστικά που εμφανίζουν καλές σε οδική συμπεριφορά. Σήμερα, πολλά σύγχρονα SUV και σπορ φορτηγά χρησιμοποιούν ελαστικά χαμηλού προφίλ του δρόμου με επίκεντρο τα οποία απέχουν πολύ από τις ογκώδεις, τρακτέρ όπως ελαστικά βρωμιάς που αγαπούν τη λάσπη.

Atturo Az850 σχεδιάστηκε για να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις του σύγχρονου, πολιτισμένου φυλή της χρησιμότητας επιδόσεις του οχήματος. Το προηγμένο μείγμα γόμας, δυσκαμψία σφάγιο, σχετικά χαμηλό προφίλ, και ασύμμετρη σχεδίαση πέλματος είναι προσανατολισμένοι προς την on-road κράτημα και άνεση. Η μειωμένη αντίσταση κύλισης παράγει λιγότερο θόρυβο και βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, και βελτιωμένη απαγωγή θερμότητας υψηλής ταχύτητας διασφαλίζει πιο συνεπή συμπεριφορά και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής του πέλματος.

Καλό, προσιτή λειτουργίας για το SUV σας

Good, affordable running for your SUVAtturo Az800, ένα προσιτό Ultra High Performance ελαστικό για τους ισχυρούς SUV και του σπορ φορτηγά που τριγυρίζουν σε σύγχρονους δρόμους. Κατασκευάζεται στην Ταϊβάν για την Atturo ιδιωτική μάρκα από το φημισμένο Federal. Αυτά τα ελαστικά είναι σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται αυστηρά πρότυπα ποιότητας. Όπως και με άλλα προϊόντα τους, Atturo δίνει μια εγγύηση τριών ετών για υλικά και την εργασία ελαττώματα .

Αυτό το καλοκαίρι, elastika-online.gr σας φέρνει σοβαρά φθηνά ελαστικά Atturo αυτοκινητόδρομο-εδάφους για SUV σας ή ελαφρά φορτηγά. Παρέχουμε επίσης δωρεάν παράδοση σε όλη την Ελλάδα, και το πόλους μεθόδους πληρωμής που διατίθενται σε απευθείας σύνδεση κάνει την αγορά ακόμη πιο εύκολη. Επωφεληθείτε από ό, τι έχουμε να προσφέρουμε, και να απολαύσετε την ποιότητα των προϊόντων σε ασυναγώνιστες τιμές!

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)