Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Bentley

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Bentley είναι ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων πολυτελείας. Λόγω του περιορισμένου αριθμού προτύπων, δεν προσφέρουν όλοι οι κατασκευαστές ελαστικά κατάλληλα για Bentley. Για να επωφεληθείτε από την πολυτέλεια της Bentley, σε κάθε περίπτωση, θα πρέπει να Ελαστικά με μειωμένη αντίσταση κύλισης. Αυτό εξασφαλίζει ένα χαμηλό επίπεδο θορύβου στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά και η κατανάλωση καυσίμου σε χαμηλά επίπεδα.

Μεγέθη που διατίθενται για την μάρκα Bentley

Όσον αφορά το μέγεθος των ελαστικών, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ των μεγεθών, ανάλογα με το μοντέλο. Bentley Azure είναι εφοδιασμένο με ελαστικά διαστάσεων 255/45 R19, αλλά το μέγεθος του ελαστικών για Bentley είναι:

  • 275/45 R19
  • 275/35 R20
  • 265/30 R22

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι όταν αγοράσετε τα ελαστικά, βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν με τις διαστάσεις που αναφέρονται στην ταυτότητα ή πιστοποιητικό εγγραφής του οχήματος.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)