Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για BMW-M

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

BMW M GmbH είναι μια θυγατρική εταιρεία του κατασκευαστή αυτοκινήτωνBMW, η οποία είναι υπεύθυνη για την ανάπτυξη και την παραγωγή των τροποποιημένων μοντέλων αυτοκινήτων BMW. BMW M, επίσης γνωστό ως M-Technik ή απλά "M" (για Motorsport) σχεδιάστηκε αρχικά για να διευκολυνθεί η ανάπτυξη του προγράμματος για αγωνιστικά αυτοκίνητα BMW – έχοντας μεγάλη επιτυχία στη δεκαετία του '60, '70. Τα μοντέλα σχεδιασμένα με τη μάρκα “M” διαθέτουν διάφορες μεταβολές: τροποποιημένους κινητήρες, μεταδόσεις, εναιωρήματα, εσωτερική και εξωτερική σχεδίαση, αεροδυναμικές αλλαγές. Όλα τα μοντέλα BMW-M ελέγχονται και ρυθμίζονται από τη BMW GmbH - οι δοκιμές πραγματοποιούνται στη πίστα αγώνων Nurburgring στη Γερμανία.

Για το μοντέλο BMW M Coupe σας συνιστούμε ελαστικά με τις διαστάσεις 225/45-17 για εμπρός και 245/40-17 για πίσω. BMW M3 έρχεται εξοπλισμένο με στάνταρ ελαστικά σε μέγεθος 225/45-17 (εμπρός) και 245/40-17 (πίσω). Σε περίπτωση που έχετε ένα BMW M5 μπορείτε να εξοπλήσετε το αυτοκίνητό σας με τις εξείς διαστάσεις ελαστικών:

   265/40-19 (XL)

   265/35-20 (XL) για εμπρός


και

   295/35-19 (XL)

  295/30-20 (XL) για πίσω.

Ελαστικά κορυφαίων επιδόσεων για τηBMW-M

Για να είσαστε σίγουροι ποιά ελαστικά μπορείτε να χρισημοποήσετε για το δικό σας BMW-M συνιστάται να ελέγχετε το δελτίο ταυτότητας, ή αντίστοιχα το πιστοποιητικό εγγραφής του οχήματος. Εlastika-online.gr σας προσφέρει μια μεγάλη σειρά ελαστικών, στις καλύτερες τιμές διαθέσιμες - δωρεάν παράοση για παραγγελίες άνω των δύο ελαστικών.

Επωφεληθείτε τώρα, εξοπλείστε το αυτοκίνητό σας BMW-M με τα κατάλληλα ελαστικά!

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)