Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Barum

Θερινά ελαστικά Barum

Τσέχος κατασκευαστής των ελαστικών Barum ανήκει από το 1993 τη γερμανική θυγατρική εταιρείας Continental. Θερινά ελαστικά Barum ήταν έτσι σχεδιασμένο για να προσφέρει υψηλότερη απόδοση.

Άνεση και την ανώτερη απόδοση

Θερινά ελαστικά Barum βρίσκονται συνεχώς την ανάπτυξη και βελτιώνεται με τις νέες τεχνολογίες.. Κερδοσκοπική εταιρεία σε μεγάλο βαθμό από το συνεταιρισμό με την Continental. Έτσι κατάφερε την ανάπτυξη να βελτιώσει διαδικασίας την αποστράγγιση του νερού από το ελαστικό σε περίπτωση υδρολίσθησης χάρη σε μια νέα μείγμα και το σχήμα του προφίλ.. Εκτός από το γεγονός ότι έχει μια καλύτερη πρόσφυση σε βρεγμένο οδόστρωμα και η απόσταση φρεναρίσματος είναι μικρότερη.

Θερινά ελαστικά βέλτιστες για συμπαγής οχήματα και την μεσαία κατηγορία

Θερινά ελαστικά Barum από σειρά “Brillantis” έχουν σχεδιαστεί ειδικά για συμπαγές μεσαία κατηγορία οχημάτων. Ειδικό μείγμα πέλματος εγγυάται τη βέλτιστη πρόσφυση και σταθερότητα στις στροφές οποία είναι ασύγκριτες. Μειώνεται και την αντίσταση κύλισης, έτσι ώστε τα ελαστικά είναι πολύ αθόρυβα. Έτσι, η άνεση αυξάνεται και η κατανάλωση καυσίμου είναι μειωμένο.

Καλή βαθμολογία στις δοκιμές

Το γερμανικό περιοδικό “gute Fahrt” έχουν δοκιμαστεί τα καλοκαιρινά ελαστικά Barum ως μια μάρκα ποιότητας σε προσβάσιμες τιμές. Τα ελαστικά έχουν πείσει τη δοκιμή το 2012 λόγω καλού χειρισμού και λόγω της ισορροπίας στο βρεγμένο οδόστρωμα. Βγήκαν θετικές και την συμπεριφορά σε περίπτωση υδρολίσθησης, την άνεση και την αντίσταση κύλισης.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)