Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χειμερινά ελαστικά Bridgestone

Οδηγήστε με ασφάλεια το χειμώνα με χειμερινά ελαστικά Bridgestone.

Όταν οι μέρες αρχίζουν να παίρνουν γκρι το φθινόπωρο και το χειμώνα πλησιάζει, οι οδηγοί θα πρέπει να σκεφτούν για να περνούν τα κατάλληλα χειμερινά ελαστικά. Σκεφτείτε για χειμερινά ελαστικά Bridgestone. Bridgestone αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας χειμερινά ελαστικά ήδη από το 1931. Η εταιρεία συνεχίζει την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων που προσφέρει στους οδηγούς τη μέγιστη ασφάλεια στους χειμερινούς δρόμους.

Bridgestone: βελτιστοποιημένη πρόσφυση σε όλες τις καιρικές συνθήκες.

Τα χειμερινά ελαστικά Bridgestone αναπτύχθηκε στη Σκανδιναβία λόγω των κλιματικών συνθηκών. Είναι κατάλληλο για ακραίες συνθήκες. Η ανάπτυξη τα χειμερινά ελαστικά, η μηχανικοί σκέφτονται για κάθε ενδεχόμενο. Τα ελαστικά υπόκεινται σε συνεχή διαδικασία ανάπτυξης και ελέγχονται διαρκώς. Μηχανικοί αποδίδουν μεγάλη σημασία για το χειρισμό και κράτημα, στα χειμερινά ελαστικά και αλληλοσυμπληρώνονται τέλεια.

Τα χειμερινά ελαστικά Bridgestone είναι στην πρώτη γραμμή σε όλες τις κατηγορίες

Ιστορικά, η τεχνολογία και η ασφάλεια παίζει σημαντικό ρόλο στη φιλοσοφία της εταιρείας Bridgestone. Έχει εφαρμοστεί με συνέπεια σε όλες τις εξελίξεις. Τα χειμερινά ελαστικά από την ιαπωνική κατασκευαστής προϊόντων υψηλής ποιότητας μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Σε βρεγμένο δρόμο και χιονισμένο δρόμο, τα χειμερινά ελαστικά Bridgestone προσφέρουν μέγιστη ασφάλεια.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία για την ασφάλεια.

Bridgestone χειμερινά ελαστικά έχουνε μια ιδιαίτερη λωρίδα της τεχνολογίας. Παρέχει βελτιωμένη πρόσφυση την επαφή τις επιφάνεια, η οποία εξασφαλίζει ένα ασφαλές κράτημα ακόμη και σε πιο σκληρές συνθήκες του χειμώνα. Οι οδηγοί επωφελούνται από τη βελτιωμένη διαχείριση και τη μεγιστοποίηση των χειμερινών ελαστικών με μεγάλη σταθερότητα στην δυσκαμψία του μπλοκ. Για χειμερινά ελαστικά να είναι στο βέλτιστο επίπεδο απόδοσής τους, τα ελαστικά της Bridgestone είναι η νέα γενιά των ενώσεων καουτσούκ, με ένα υψηλό ποσοστό του διοξειδίου του πυριτίου. Τα χειμερινά ελαστικά Bridgestone έχουν κατά την τελευταία γενιά της τεχνολογίας που ελαχιστοποιεί αποτελεσματικά τα ελαστικά του θορύβου.

Bridgestone χειμερινά ελαστικά εντυπωσιάσει με τις δοκιμές.

Σε πολλές δοκιμές που πραγματοποιούνται από εξειδικευμένα περιοδικά του αθλητισμού, μοτοσικλέτας ή αυτοκινήτου και ADAC χειμερινά ελαστικά Bridgestone έχουν δείξει πάντα την καλύτερη απόδοση και γιατί είναι τακτικά μεταξύ των νικητών των δοκιμών. Η φήμη της χειμερινά ελαστικά Bridgestone γνωστή για την ευελιξία τους, εξακολουθεί να επιβεβαιώνεται. Οι πελάτες λαμβάνουν όλα τα μοντέλα, ισορροπημένα χειμερινά ελαστικά που έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα σε όλες τις κατηγορίες.

Η καλύτερη αναφορά για ποιότητα – χρήμα

Τα χειμερινά ελαστικά Bridgestone όχι μόνο πείσει με την απόδοσή τους, αλλά επίσης και κυρίως από το προσιτό κόστος τους. Προφανώς, ο πελάτης λαμβάνει ένα ποιοτικό προϊόν, παρά την χαμηλή τιμή. Μπορεί φυσικά να συνεχίσει να είναι πολύ απαιτητικών επιχειρήσεων από άποψης πρόσφυση σε βρεγμένο και χιονισμένο δρόμο. Επιπλέον, τα πλεονεκτήματα του χειμερινών ελαστικών Bridgestone σε υψηλή αντοχή τους, εύκολο χειρισμό και απόδοση 100% σε όλες τις καταστάσεις.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE