Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χειμερινά ελαστικά Continental

Πολύ καλά προετοιμασμένο: χειμερινά ελαστικά Continental

Αρχίζει η κρύα σεζόν και για τους οδηγούς αυτό σημαίνει προετοιμασία για τις σκληρές συνθήκες του χειμώνα: χαμηλή ορατότητα, βρεγμένο οδόστρωμα, χαμηλές θερμοκρασίες, χιόνι και πάγο. Όταν έρθει η ώρα να αντικαταστήσετε τα θερίνά ελαστικά για τα χειμόνας , θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη κατά την επιλογή της ποιότητας χειμερινών ελαστικών, όπως για παράδειγμα η σειρά παραγωγής ContiWinterContact της Continental.

Ειδικό προφίλ για αυξημένη ασφάλεια με τα χειμερινά ελαστικά Continental

Το φρενάρισμα σε βρεγμένο και παγομένο οδόστρωμα ήταν πάντα ένα αποφασιστικό χαρακτηριστικό των χειμερινών ελαστικών της Continental. Ένας μεγάλος αριθμός αυλακώσεων και η ειδική τοποθεσία του προφίλ και των μπλοκ λεπίδων παρέχουν εξαιρετική πρόσφυση, ακόμη και στο χιόνι. Τα καινοτομές προφίλ των χειμερινών ελαστικών της Continental συμβάλλει σε μια πολύ καλή διασπορά του νερού, μειώνοντας τον κίνδυνο της υδρολίσθησης, συμβάλλοντας έτσι στην μεγαλύτερη ασφάλεια της κυκλοφορίας κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Τα οφέλη αυτά συμβάλλουν στη συνολική απόδοση των ελαστικών, τη καλή ευελιξία στις υψηλές ταχύτητες και τη μείωση της απόστασης φρεναρίσματος.

Ομοιόμορφα κατανεμημένη πίεση και αντίσταση στη φθορά σε Continental χειμερινά ελαστικά

Eπειδή είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας που κατασκευάζονται από την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, χειμερινά ελαστικά της Continental προσφέρουν βελτιωμένη απόδοση και μεγάλη αντοχή στη φθορά, λόγω της ομοιόμορφηw ακαμψίας και της κατανομής της πίεσης από την περιοχή της επιφάνειας επαφής με το οδόστρωμα.

Συνεχής Ανάπτυξη στο Continental

Στο Continental, η αναπτύξη των ελαστικών αυτοκινήτων, ιδίως εκείνων των χειμερινών της σειράς ContiWinterContact, ποτέ δεν σταματάει. Ο υψηλός βαθμός άνεσης και πλήρους ασφάλειας, ακόμη και στο χιόνι μπορεί να προσφερθεί λόγω της μεγάλης εμπειρίας στον τομέα. Η εταιρεία ερευνά και αναπτύσσει συνεχώς νέα μείγματα υλικών και ενώσεων ειδικά σχεδιασμένα για τα χειμερινά ελαστικά για να φέρει τα καλύτερα προϊόντα, όπως π.χ. ContiWinterContact TS 850 για ασφαλή ταξίδια στο κρύο καιρό.

Κοριφαία αποτελέσματα κατά τη δοκιμή για τα χειμερινά ελαστικά της Continental

Εξειδικευμένες διάσημες εκδόσεις πραγματοποιούν περιοδικές δοκιμές κορυφαίας ποιότητας διάφορων ελαστικών. Τα χειμερινά ελαστικά Continental καταφέρνουνε πάντα, κάθε χρόνο, να αποκτήσουν εξαιρετικά αποτελέσματα.

Ποιοτικά ελαστικά για όλεσ τις κατηγορίες

Εκτός από τη σειρά ContiWinterContact, η Continental προσφέρει και μια μεγάλη γκάμα υψηλής ποιότητας ελαστικών, π.χ. τις σειρές θερινών ελαστικών:
  • ContiEcoContact
  • ContiSportContact
  • ContiPremiumContact
Αμέτρητα ελαστικά αυτικινήτου της Continental είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας που μετρούν μέχρι τα υψηλότερα των προσδοκιών. Τα χειμερινά ελαστικά Continental είναι η τέλεια επιλογή όταν δεν υπάρχουν συμβιβασμοί όσον αφορά την ασφάλεια και την άνεση, ειδικά τοω χειμώνα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)