Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Continental

Καλό ταξύδι με τα θερινά ελαστικά premium της Continental

Τα θερινά ελαστικά της Continental ανοίκουν στη κορυφαία κατηγορία, όταν πρόκειται για την ασφάλεια και την άνεση. Η Continental δίνει μεγάλη αξία σε περιβαλλοντικά θέματα όσο στα τα χειμερινά ελαστικά τόσο και στα θερινά, και στην απόδοση κύλισης από τα οποία με αποτέλεσμα τη χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και κατά συνέπεια τη μείωση των εκπομπών CO2.

Η Continental, πρώτος ηγέτης εξοπλισμού

Οι κατασκευαστές αυτοκινήτων σε όλο τον κόσμο επιλέγουν στο αρχικό εξοπλισμό τα ελαστικά ποιότητας από την Continental. Ένα από τα 4 αυτοκίνητα λειτουργούν σήμερα από τη στυγμή της απόκτησης με Θερινά ελαστικά από την Continental. Τα θερινά ελαστικά πείσουν ιδιαίτερα την αντοχή, χαμηλό θόρυβο και την αντίσταση κύλισης. Για τους λόγους αυτούς, πολλοί πελάτες στρέφονται προς τα ελαστικά Continental premium και όταν πρόκειται για το μετεξοπλισμό του οχήματος.

Πρωτοποριακή τεχνολογία και διαρκή ανάπτυξη

Όχι μόνο οι κατασκευαστές αυτοκινήτων αλλά και οι απλοί πελάτες εκτιμούν την εμπειρία που βρίσκεται σε κάθε καλοκαιρινό ελαστικό από την Continental. Τα θερινά ελαστικά Continental θέτουν νέα σταθερά πρότυπα επί της συμπεριφοράς και της άνεσης. Ακολουθώντας μία συνεπή δραστηριοτήτα έρευνας και αναπτύξεως, Continental έχει καταφέρει να αναπτύξει ελαστικά που ελαχιστοποιούν το ρίσκο εξαιρετικά επικίνδυνο να «επιπλέουν» που εμφανίζεται στην υδρολίσθηση.

Τα θερίνα ελαστικά της Continental εξαιρετικά στις δοκιμές

Continental έχει δημιουργήσει ένα τεχνολογικό προβάδισμα έναντι των άλλων κατασκευαστών ελαστικών κατά τα τελευταία χρόνια. Αυτό ιδιαίτερα αντανακλάται στα αποτελέσματα των δοκιμών των διαφόρων εξειδικευμένων δημοσιεύσεων. Τα θερινά ελαστικά από την Continental κατέχουν σταθερά κορυφαίες θέσεις. To gερμανικό περιοδικό ""Auto Motor Sport"" 2012 βεβαίωνε την ασφάλεια, την αντίσταση κύλισης και την ασφάλεια στην υδρολίσθηση θερινών ελαστικών από την Continental. Και το περιοδικό ""Firmenauto"" προσφέρει άριστα στα καλοκαιρινά ελαστικά της Continental.

Τα ελαστικά Continental, ιδανική επιλογή για τα αυτοκίνητα πολυτελείας

Με τη σειρά προϊόντων ContiPremiumContact η Continental ανέπτυξε θερινά ελαστικά ειδικά σχεδιασμένα για τις ανάγκες των οδηγών οχημάτων πολιτελείας. Λόγω των ειδικών μορφών αυλακώσεων αποτελεί ένα «φαινόμενο συστροφής» που διασκορπίζει το νερό γρήγορα και αποτρέπει την υδρολίσθηση. Αυτό επιτρέπει τα ασφαλή ταξίδια σε οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)