Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Τα ελαστικά για Dacia

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Dacia είναι ένας παραγωγός των οχημάτων προσιτή από την άποψη του προϋπολογισμού. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1966 σε συνεργασία με τη γαλλική αυτοκινητοβιομηχανία Renault. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι:

  • Dacia Logan
  • Dacia Sandero
  • Dacia Duster

Τα κατάλληλα ελαστικά για Dacia

Για Dacia, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τα ελαστικά από τους περισσότερους κατασκευαστές. Σε πρότυπο εξοπλισμός, Dacia συνεργάζεται με εταιρεία κατασκευής ελαστικών Goodyear. Συνεπώς, τα αυτοκίνητα Dacia Logan είναι εξοπλισμένα με ελαστικά Goodyear το μοντέλο DuraGrip με το μέγεθος 185/65 R15. Ίδιο μέγεθος χρησιμοποιείται και για το μοντέλο Sandero. Για Dacia Duster μπορούν να χρησιμοποιηθούν και 215/65 R16. Τα μεγέθη που διατίθενται είναι περιορισμένες όσον αφορά τα ελαστικά για Dacia. Μπορείτε να βρείτε τις ακριβείς διαστάσεις που επιτρέπονται στην άδεια κυκλοφορίας του οχήματος ή το δελτίο ταυτότητας του.

Σε τι θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν αγοράζετε τα ελαστικά

Συνιστάται ειδική προσοχή για την αγορά ελαστικών για τη Dacia, διότι πρέπει να έχουν καλή συμπεριφορά, αλλά να είναι και επικερδή. Χάρη στα ελαστικά με χαμηλή και ομοιόμορφη φθορά, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται σημαντικά και η επίδοση όσον αφορά την απόσταση σε χιλιόμετρα αυξάνεται.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)