Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Debica θερινά ελαστικά

Debica είναι στην αγορά παραγωγούς ελαστικών από το 1937. Ξεκινώντας 1995 με μερικές από τις μετοχές Debica Α.Ε. αγοράστηκαν από την αμερικανική εταιρεία Goodyear Tire.
Μέσω της καινοτομίας και της ανάπτυξης, η εταιρεία πέτυχε να αυξήσει την ποιότητα και τις ικανότητες του καλοκαιρινά λάστιχα του με κάθε νέα γενιά που παράγεται. Τα νέα Debica ελαστικά προσφέρουν μεγάλη ευελιξία και άνεση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα.
Η πολωνική μάρκα συνεχίζει να είναι μια προσιτή εναλλακτική λύση για την πριμοδότηση ελαστικά διαθέσιμα στην αγορά. Κάθε προφίλ κατασκευάζονται ακολουθεί τις τρέχουσες απαιτήσεις και έχει τις ετικέτες της ΕΕ για την αντίσταση κύλισης, την εκπομπή θορύβου και πρόσφυσης σε υγρό οδόστρωμα

ελαστικά Debica καλοκαίρι. - Ποιότητα σε λογική τιμή

Για ελαστικά το καλοκαίρι σας προτείνουμε Debica Presto και Furio προφίλ - μοντέλα ποιότητας που εξασφαλίζουν την αντοχή, την ασφάλεια και την άνεση για υψηλές ταχύτητες. Το μοτίβο Presto - ένα ασύμμετρο ελαστικό που προσφέρει εξαιρετική απόδοση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Furio, προσελκύει μέσω ενός καινοτόμου σχεδιασμού και υψηλής ταχύτητας βαθμολογίες. Το κατευθυντικό προφίλ παρέχει ένα μεγάλο σχήματος V μοτίβο για καλύτερη σταθερότητα στις στροφές και τα πολλά κανάλια πλευρά του προφίλ εμποδίζουν την υδρολίσθηση.

Οι ειδικοί μας μπορούν να σας βοηθήσουν στην επιλογή του σωστού Debica θερινά ελαστικά για το όχημά σας. Παραγγείλετε τώρα σε απευθείας σύνδεση από το elastika-online.gr .

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)