Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χειμερινά ελαστικά Dunlop

Χειμερινά ελαστικά Dunlop για τους πιο απαιτητικούς.

Κάθε σεζόν, τα χειμερινά ελαστικά Dunlop πάλι επιβεβαιώνει τη ποιότητα και απόλυτη αξιοπιστία. Βροχή ή χιόνι, χειμερινά ελαστικά Dunlop εξασφαλιστεί η βέλτιστη διαχείριση σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Μπορούν επίσης να συνεχίσουν να αποδείξουν στις δοκιμές που διεξάγονται από εξειδικευμένους περιοδικά αυτοκινήτων, μοτοσικλετών και τον αθλητισμό. Οι αυτοκινητιστές βασίζονται σε υψηλής απόδοσης στα χειμερινά ελαστικά του Dunlop δεκαετίες, ως χειμερινά ελαστικά Dunlop έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα όσον αφορά την πρόσφυση και το κράτημα. Σίγουρα προτεινόμενος.

Η καλύτερη τεχνολογία για μέγιστη ασφάλεια.

Τα χειμερινά ελαστικά Dunlop είναι σε μια διαδικασία συνεχούς ανάπτυξης και εντυπωσιάζουν με την πρωτοποριακή τεχνολογία τους. Το νέο δίκτυο το αποδείξει και στις αυλακώσεις σχήματος V.Ο κατεύθυνσης σχέδιο πέλματος επιτρέπει την φρενάρισμα χωρίς πρόβλημα σε δύσκολες επιφάνειες. Από την άποψη της υδρολίσθησης τα χειμερινά ελαστικά Dunlop διακρίνονται από βελτιωμένο σύστημα αποχέτευσης του νερού που παρέχει ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια. Το όχημα είναι εύκολο να χειριστεί οποιαδήποτε στιγμή, και τα χειμερινά ελαστικά παρέχουν μια αίσθηση ασφάλειας και υποστήριξης του οδηγού.

Χαμηλό θορύβου κύλισης και υψηλή οδηγική άνεση

Ανάπτυξη νέων χειμερινών ελαστικών, Dunlop αποδίδει μεγάλη σημασία στην αθόρυβη λειτουργία της και την μέγιστη άνεση.Οι πρωτοποριακές αυλακώσεις στο κεντρικό τμήμα του πέλματος μειώσουν το θόρυβο του σωλήνα, έτσι ώστε να παρέχουν το αποτέλεσμα χωρίς άγχος, ακόμη και σε μακρύα ταξίδια.

Dunlop: συνεχή ανάπτυξη και ποιοτικού ελέγχου

Οι αυτοκινητιστές λαμβάνετε με χειμερινά ελαστικά Dunlop ένα προϊόν που έχει πάντα την τελευταία λέξη της τεχνολογίας.Συνεπής έρευνας και ανάπτυξη να παρέχει ασφάλεια.Τα χειμερινά ελαστικά Dunlop και να φτάσει σε ένα επίπεδο ποιότητας που υπερβαίνει τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. Επιπλέον, η συνεχής ελέγχους ποιότητας εξασφαλίζουν ότι κάθε ελαστικό είναι στο μέγιστο επίπεδο της αποδοτικότητας.Τα χειμερινά ελαστικά Dunlop και να φτάσει σε ένα επίπεδο ποιότητας που υπερβαίνει τις απαιτήσεις της καθημερινής ζωής. Επιπλέον, η συνεχής ελέγχους ποιότητας εξασφαλίζουν ότι κάθε ελαστικό είναι στο μέγιστο επίπεδο της αποδοτικότητας. Ένα προϊόν της Dunlop είναι ιδανικό για τους οδηγούς που έχουν τις υψηλότερες απαιτήσεις όσον αφορά τα χειμερινά ελαστικά. Ένα χειμερινό ελαστικό επιδόσεων σε κακές καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζει όλες τις οδηγικές συνθήκες το χειμώνα.

Για κάθε όχημα, τα κατάλληλα χειμερινά ελαστικά Dunlop

Dunlop προσφέρει ένα πλήθος από διαφορετικά μοντέλα για κάθε όχημα και τα κατάλληλα χειμερινά ελαστικά. Εκτός από την εξαιρετική χαρακτηριστικά και βέλτιστη επαφή με την επιφάνειά του, Τα χειμερινά ελαστικά Dunlop επίσης ξεχωρίζουν οπτικά. Χειμερινά ελαστικά είναι επίσης πολύ καλή για μικρά αυτοκίνητα και αυτοκίνητα μεσαίου μεγέθους. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τόσες πολλές αυτοκινητοβιομηχανίες επιλέγουν ελαστικά Dunlop για τον αρχικό εξοπλισμό.

Τα χειμερινά ελαστικά Dunlop πείσει στις δοκιμές

Τα χειμερινά ελαστικά Dunlop δείχνουν τακτικά τις ιδιότητές τους σε διαφορετικές δοκιμές. Το περιοδικό "Stiftung Warentest" απέδωσε την αξιολόγηση «καλή» στο Dunlop SP Winter Sport 4D τον Οκτώβριο του 2011 έκδοση τους, επειδή το ελαστικό έδειξε μια πολύ καλή πρόσφυση σε βρεγμένους και χιονισμένους δρόμους από καλά χαρακτηριστικά. Αυτό αποδεικνύει για άλλη μια φορά ότι τα χειμερινά ελαστικά Dunlop ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των χειμερινών ελαστικών, δηλαδή μια πλήρη ασφάλεια, άνεση και καλύτερο χειρισμό.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)