Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Για τις μεγάλες προσδοκίες: Dunlop ελαστικά όλων των εποχών

Το φημισμένο Dunlop Εταιρεία έχει κερδίσει την καθολική αναγνώριση για την ανάπτυξη ελαστικών σύμφωνα με τις υψηλότερα πρότυπα ποιότητας . Dunlop όλων των εποχών ελαστικά Η προσφορά πρώτης κατηγορίας της προσαρμοστικότητας, προσφέροντας βέλτιστο έλεγχο ανά πάσα στιγμή, υπό οποιεσδήποτε οδικές συνθήκες. Αυτό γίνεται εφικτό με την ένωση του καουτσούκ διπλής πυριτίου που είναι καλά σε θέση να αντιμετωπίσει με εύρος θερμοκρασιών που καλύπτει τα πάντα, από το καλοκαίρι ζέστη στην παγωνιά. Κατά τη διάρκεια της χειμερινής σεζόν, η δράση αυτών των πολυμερών γίνεται πραγματικά αισθητή, όπως αποδεικνύουν την ικανότητά τους να παραμείνουν απολύτως λειτουργικό σε χαμηλές θερμοκρασίες και να μεγιστοποιηθεί η πρόσφυση του ελαστικού. Το Dunlop SP 4All Seasons ελαστικά όλων των εποχών προφίλ ελαστικού έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να συνδυάζεται στο χιόνι το χειμώνα, παρέχοντας τη μέγιστη δυνατή πρόσφυση. Ακόμη και στον πάγο και λάσπη αυτό το ελαστικό εμφανίζει ένα εξαιρετικά παραβατικών συμπεριφορών, δίνοντας στον οδηγό μία αίσθηση ασφάλειας. Η διαφορετική γεωμετρία του προτύπου πέδιλο του επιτρέπει να προσαρμοστεί στις διάφορες συνθήκες του δρόμου το χειμώνα. Η εξαιρετική απόδοση του χειμώνα πιστοποιεί αυτό το προϊόν για να φέρει το σύμβολο της νιφάδας χιονιού , την οποία οποιεσδήποτε αυτοκινητιστές ενδιαφέρονται για την αγορά ελαστικών για κάθε εποχή πρέπει να δώσουν προσοχή. Εκτός από αυτό, το προφίλ χρησιμοποιεί μια κατευθυντική πρότυπο σχέδιο με μια ευρεία κεντρική αύλακα. Αυτό το χαρακτηριστικό λειτουργεί αποτελεσματικά να συλλέγουν το νερό και λάσπη, τα οποία στη συνέχεια απορρίπτονται στο πλάι επίπεδα.

Υψηλή ασφάλεια, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες

Η μεγάλη επιφάνεια επαφής αυτού του Dunlop all-season ελαστικό εξασφαλίζει σταθερότητα στις στροφές ακόμα και σε υψηλές ταχύτητες, και θα παρέχει επαρκή επίπεδα πρόσφυσης σε στεγνές επιφάνειες. Ένα άλλο σημαντικό χαρακτηριστικό της Dunlop προϊόντα είναι η υψηλή ποιότητα βόλτα. Επίσης, το πέλμα παραμένει με σταθερές διαστάσεις σε οποιοδήποτε ταχύτητες, η οποία οδηγεί σε ομοιόμορφη φθορά. Αυτό, με τη σειρά του, παρατείνει τη διάρκεια ζωής του ελαστικού - έσωσε χρήματα για την αυτοκινητιστής. Σε κάθε περίπτωση, όλων των εποχών ελαστικά είναι ιδανικά για τον προϋπολογισμό συνειδητή ιδιοκτήτες αυτοκινήτων οι οποίοι προτιμούν να επενδύσουν σε ένα ενιαίο, αλλά προσαρμόσιμες σετ ελαστικών που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους όλο το χρόνο, εξαλείφοντας την ανάγκη για τη λειτουργία των παραδοσιακών αλλαγές μεταξύ του καλοκαιριού και του χειμώνα ελαστικά. Ελαστικά Dunlop για όλων των εποχών είναι σε προσφορά στο elastika-online.gr, που διατίθεται σε διάφορα μεγέθη για πολλά διαφορετικά μοντέλα οχημάτων. Μπορείτε πάντα να εμπιστεύεστε την ποιότητα της Dunlop και οι υπηρεσίες του elastika-online.gr.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE