Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Dunlop

Καλοκαιρινά ελαστικά Dunlop :η άνεση του σπορ οδήγηση

Χάρη στη συνεχή έρευνα και τις προσπάθειες ανάπτυξης, ο κατασκευαστής ελαστικών Dunlop έχει καταφέρει να αυξήσει με κάθε γενιά της δυναμικότητας των ελαστικών του καλοκαιριού. Νέα καλοκαιρινά ελαστικά Dunlop επισημάνετε κυρίως στα σημεία συμπεριφορά τους που πραγματοποιήθηκε από την αρμονική κίνηση τους, τόσο σε στεγνό και βρεγμένο έδαφος.

Καινοτομή τεχνολογία για μέγιστη οδηγική άνεση

Dunlop προσφέρει σε όλα τα έργα της μεγάλη σημασία για τον τέλειο συνδυασμό άνεσης και ασφάλειας. Η μειωμένη αντίσταση κύλισης παρέχει μια πιο μειωμένη κατανάλωση καυσίμου και χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Τα ελαστικά Dunlop καλοκαίρι χαρακτηρίζεται από μειωμένο θόρυβο κύλισης των ελαστικών και ένα εναιώρημα πολύ ευχάριστο. Επιπλέον, τα ελαστικά έχουν μια υψηλή ασφάλεια στην υδρολίσθηση και παρέχουν τη μέγιστη ακρίβεια όσον αφορά την ικανότητα χειρισμό. Αυτό επιτρέπει στον οδηγό να αντιδρά γρήγορα σε όλες τις περιπτώσεις και αλλαγής των καιρικών συνθηκών.

Θερινά ελαστικά με έντονο σπορ χαρακτήρα

Όσον αφορά τις νέες εξελίξεις, Dunlop εμπιστευθούν για να "αγγίξει την τεχνολογία" με συνέπεια.Ο οδηγός παίρνει μια άμεση αντίδραση στη συμφωνία μεταξύ του αυτοκινήτου και του δρόμου. Οι σπορ γραμμές στα καλοκαιρινά λάστιχα Dunlop είναι πολύ δημοφιλής ιδιαίτερα με τους οδηγούς. Το SP Sport 01 θερινό ελαστικό, για παράδειγμα, έτσι είναι το ιδανικό ελαστικό για μεγάλη σειρά σε αυτοκίνητα της μεσαίας τάξης και την πολυτέλεια. Αυτό το καλοκαιρινό ελαστικό χαρακτηρίζεται από ασύμμετρο προφίλ του. Το πέλμα χωρίζεται σε τρεις διακριτές περιοχές. Επιπλέον, τα καλοκαιρινά ελαστικά Dunlop σπορ έχουν ενισχυμένα πλευρικά τοιχώματα. Για το λόγο αυτό τα καλοκαιρινά ελαστικά Dunlop παρέχουν σταθερότητα εξαιρετική οδηγικές επιδόσεις και βελτιστοποιημένη στις στροφές.

Οι καλύτερες εκτιμήσεις για τα καλοκαιρινά ελαστικά Dunlop

Τα ελαστικά Dunlop έχουν επιτύχει πολύ καλούς βαθμούς στο τεστ ελαστικών που πραγματοποιήθηκε από την ADAC το 2012. Σύμφωνα με στελέχη της δοκιμής, τα καλοκαιρινά ελαστικά Dunlop προσφέρουν εξαιρετικές επιδόσεις και στις δύο οδικών σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Η χαμηλή φθορά των ελαστικών Dunlop φέρνει μια πιο βιώσιμη οδηγική απόλαυση. Το περιοδικό "Auto Motor Sport", επίσης, διαπίστωσε ότι τα καλοκαιρινά ελαστικά Dunlop ήταν πολύ αξιοσύστατος. Σύμφωνα με στελέχη από τα ελαστικά δοκιμής εντυπωσιάζουν με την υψηλή πρόσφυση στις στροφές τους, οι καλύτερες επιδόσεις από την άποψη της υδρολίσθησης και καλό φρενάρισμα σε στεγνόοδόστρωμα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)