Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Evergreen χειμερινά ελαστικά - ασφαλές ταξίδια σε εκπληκτικές τιμές

Αφού εμφανίστηκαν στη διεθνή αγορά το 2008, Evergreen είναι ένα υπο μάρκα Jinyu, μία από την Κίνα τα πιο σημαντικά τους κατασκευαστές ελαστικών. Evergreen έχει αυξανόμενη παρουσία του στο Ηνωμένο Βασίλειο τα τελευταία χρόνια, κυρίως με την παραδοχή ότι τα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας και ποιότητας είναι ουσιαστικής σημασίας για την επιτυχία στις δυτικές αγορές. Η μάρκα προσφέρει ελκυστικά τα ελαστικά του προϋπολογισμού για μια σειρά εφαρμογών, σε διάφορα μεγέθη, στηριζόμενη στην καλή αξία για τα χρήματα για να κερδίσουν και να διατηρήσουν την αιγίδα της Βρετανικής πελάτες

Οικονομία χειμερινά ελαστικά αντιπροσωπεύουν ένα σημαντικό τομέα της αγοράς στο Ηνωμένο Βασίλειο, δεδομένου ότι το κόστος-συνειδητή αυτοκινητιστές που προτιμούν να μην πάρουν το ρίσκο των μεταχειρισμένων ελαστικά συχνά επιλέγουν για τις νέες, εναλλακτικές προϋπολογισμό. Για το λόγο αυτό, η Evergreen δεν παρέλειψε να προσθέσει στο χειμώνα με επίκεντρο τα μοντέλα κατάλογό της σε πολλά μεγέθη, κατάλληλο για πιο κοινούς τύπους των οχημάτων.

προσιτή και ασφαλή χειμερινά ελαστικά Evergreen, από elastika-online.gr

Το Evergreen EW62 και EW66 μοντέλα χρησιμοποιούν ειδικά υλικά και βαθιά, πολύπλοκα σκαλίσματα να παράσχει επαρκή απόδοση σε χαμηλή θερμοκρασία και την πρόσφυση σε χιονισμένους δρόμους. Η στιβαρή κατασκευή και εύπλαστη πυριτίου γόμας εξασφαλίζει όχι μόνο την καλή λειτουργικότητα σε χειμωνιάτικο συνθήκες, αλλά και την αξιοπιστία και την μειωμένη αντίσταση κύλισης. Αποτελεσματική νερό, χιόνι, λάσπη χιονιού και εκκένωσης σε κίνηση συμβάλλει επίσης στην εξασφάλιση οδική συμπεριφορά σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Όπως πάντα, elastika-online.gr σας προσφέρει τις πιο ελκυστικές προσφορές. Η διαδικασία παραγγελίας είναι τώρα ευκολότερη από ποτέ, καθώς και για παραγγελίες από δύο ή περισσότερα χειμερινά ελαστικά Evergreen αποστολή εντός Ελλάδα είναι εντελώς δωρεάν !

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)