Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Fiat

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Η εταιρεία Fiat ιδρύθηκε το 1899. Με τα χρόνια, ο ιταλός κατασκευαστής των αυτοκινήτων μέσα από διάφορες εξαγορές, έγινε ένας από τους μεγαλύτερους κατασκευαστές αυτοκινήτων στον κόσμο. Η Fiat προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των οχημάτων από το μίνι-συμπαγής και μικρομεσαία κατηγορία. Τα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι τα εξής:

  • Fiat Doblo
  • Fiat Stilo
  • Fiat Ulysse
  • Fiat Panda
  • Fiat Punto
  • Fiat Croma
  • Fiat Grande Punto
  • Fiat Bravo
  • Fiat Nuova 500

Τα κατάλληλα ελαστικά για Fiat προσφέρονται από σχεδόν όλους τους κατασκευαστές ελαστικών.

Τα ελαστικά κατάλληλα για κάθε μοντέλο Fiat

Fiat συνεργάζεται στενά με διάφορους κατασκευαστές ελαστικών. Μεταξύ τους μεγαλύτερους συνεργάτες υπάρχουν

Ένα Fiat Panda μπορεί να είναι εξοπλισμένο για παράδειγμα με ελαστικά από το Bridgestone D693 ή D684 με μεγέθους 165/70 R14 81T ή 185/65 R14 86T. Κατάλληλα είναι και τα ελαστικά Michelin Energy με διάμετρο της ζάντας από 13 έως 17 ίντσες. Το μοντέλο Bravo είναι εξοπλισμένο με ελαστικά από Continental. Για να ξέρετε τι ελαστικά ταιριάζουν στο Fiat σας ελέγξετε το πιστοποιητικό εγγραφής, ή αντίστοιχα το δελτίο ταυτότητας του αυτοκινήτου σας.

Τα ελαστικά για επιβατικά αυτοκίνητα Fiat παρέχουν ασφάλεια

Τα ελαστικά ποιότητας εξασφαλίσει τον έλεγχο του οχήματος, ακόμη και σε άσχημων καιρικών συνθηκών. Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία τα ελαστικα Fiat διαθέτει βέλτιστες ιδιότητες για κάθε τύπο δρόμου. παρέχουν μια πολύ καλή πρόσφυση με απομάκρυνση του νερού από το ελαστικό και προσφέρει σταθερότητα στην περίπτωση υδρολίσθησης. Η προσφορά των ελαστικών είναι ειδικά σχεδιασμένα για να ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του κάθε μοντέλου της Fiat και προσφέρουν ασφάλεια και άνεση. Λόγω της χαμηλής αντίστασης κύλισης, ο θόρυβος είναι πολύ χαμηλή, που επηρεάζουν θετικά την άνεση κατά την οδήγηση. Αυτά τα ελαστικά μπορούν να πείσουν λόγω της τιμής. Τα ελαστικά παρέχουν υψηλή απόδοση και χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Τα φθηνά ελαστικά παρουσιάζουν σημαντικούς κινδύνους ασφάλειας σε πολλές δοκιμές.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)