Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Ford

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Η εταιρεία Ford υδρήθηκε το 1903 από τον Henry Ford. Πέντε χρόνια αργότερα, διετέθησαν στην αγορά τα επαναστατικά μοντέλα T. Σήμερα, η Ford είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευάστριες αυτοκινήτων και ένα εμπορικό σήμα αγαπημένο από πολλούς οδηγούς σε όλο τον κόσμο. Με βάση των πολλών προσφορών των μοντέλων που διατίθενται, οποιοδήποτε όχημα, για οποιαδήποτε ζήτηση ή ανάγκη, είναι διαθέσιμο στη προσφορά της Ford. Τα ελαστικά κατάλληλα για τη Ford σας προσφέρουν τη δυνατότητα να απολαύσετε την καλύτερη απόδοση και τη χαρά για την οδήγηση μιας Ford.

Οι παραγογοί ελαστικών για τη Ford

Στην αναζήτηση των καλύτερων ελαστικών, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ πολλών κατασκευαστών παραγογοί ελαστικών. Για τον εξοπλισμό του οχήματος Ford με κατάλληλα ελαστικά διατίθενται και ελαστικά της Goodyear. Ο κατασκευαστής αυτοκινήτων εξοπλίζει τα μοντέλα:

  • Ford Focus
  • Ford Galaxy
  • Ford Kuga
  • Ford Mondeo

με ποιοτικά ελαστικά. Εκτός από τη μάρκα Goodyear, η Ford χρισημοποιεί και ελαστικά της Bridgestone αλλά και της Michelin ως στάνταρ εξοπλισμός.

Βέλτιστος έλεγχος σε οποιαδήποτε συνθήκη

Για να έχετε τον ιδανικό έλεγχο του οχήματός σας της Ford, και το χειμώνα, συνιστάται η αλλαγή των ελαστικών, όταν οι θερμοκρασίες πέφτουν ήδη κάτω από τους 7 βαθμούς Κελσίου. Σε μερικές χώρες, ο εξοπλισμός των οχημάτων με τα κατάλληλα ελαστικά της σεζόν είναι υποχρεωτικός. Για να απολαύσετε τη βέλτιστη πρόσφυση τον χειμώνα, μπορείτε να επιλέξετε τα μοντέλα ελαστικών που δείχνουν την επιγραφή νιφάδας χιονιού. Τα ελαστικά που επισημαίνονται με M+S προσφέρουν μια πολύ καλή σταθερότητα σε λάσπη και χιόνι.

Βέλτιστη πρόσφυση σε οποιεσδήποτε μετεωρολογικές συνθήκες

Τα ελαστικά όλων των εποχών αποτελούν ένας συμβιβασμός μεταξύ θερινών ελαστικώνκαι των χειμερινών. Με αυτά τα ελαστικά όλων των εποχών είστε ασφαλείς σε όλη τη διάρκεια του έτους, τόσο την άνοιξη, όσο και το χειμώνα. Μπορείτε να αναγνωρίσετε αυτά τα ελαστικά, λόγω του σήματος με τον ήλιο, μια σταγόνα βροχής ή ένα φύλλο. . Για να είστε ελεύθεροι να κυκλοφορείτε με τη Ford σας ακόμα και όταν έχετε ένα σκασμένο ελαστικό μπορείτε να αγοράσετε τα ελαστικά runflat που επιτρέπουν το όχημα να κινείται, ακόμη καιστη περίπτωση συνολικής απώλειας πίεσης.. Συνιστάται να ταξιδεύετε μόνο 80 χλμ. Με μια ταχύτητα 80 χλμ/ώρα μέχρι το πλησιέστερο συνεργείο εγκατάστασης.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)