Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Να είστε προετοιμασμένοι: Falken ελαστικά όλων των εποχών

Falken αγωνιστικά ελαστικά που χρησιμοποιούνται σε πολλές σειρές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, όπως το θρυλικό 24-ωρο αγώνα στο Nurburgring. Ανταγωνισμός εμπειρία επιτρέπει στον κατασκευαστή να συγκεντρώσει πολύτιμα δεδομένα, τα οποία στη συνέχεια ενσωματώνεται στην ανάπτυξη των ελαστικών για καθημερινή χρήση. Οι Falken ελαστικά για όλες τις εποχές έχουν αναπτυχθεί με στόχο την ενδυνάμωση των αυτοκινητιστών σε δημόσιους δρόμους, παρέχοντας ελαστικά υψηλών επιδόσεων με ανώτερες ικανότητες κράτημα στο όλων των εποχών ελαστικά όρους. Ένα καλό παράδειγμα αυτού είναι Euroall Season AS200. Αυτό είναι ένα εξαιρετικά ευέλικτο προϊόν, είναι σε θέση να αντιμετωπίσει τις πιο διαφορετικές και δύσκολες οδικές συνθήκες. Διαθέτει μεγάλη αυλάκια βροχής στο διάμηκες επίπεδο γωνία και εγκάρσιες εγκοπές, έτσι ώστε το νερό και λάσπη μπορούν να συλλέγονται και να αφαιρείται εύκολα. Για ασφαλή οδήγηση σε βρεγμένο οδόστρωμα, το καουτσούκ πυριτίου ένωση εξασφαλίζει άριστη πρόσφυση σε οποιαδήποτε θερμοκρασία, ενώ η έξυπνη, σύμπλεξη πέλματος διάταξη λοβός είναι απολύτως ικανή να διατηρήσει πρόσφυση στο χιόνι το χειμώνα.

Προστασία κατά της φθοράς και του περιβάλλοντος ταπεινωτική παράγοντες

ελαστικά για όλες τις εποχές Falken απασχολούν ένα ενσωματωμένο αντι-γήρανσης μηχανισμό για να γίνουν διαρκέσει ακόμα περισσότερο - μετά από όλα, έχουν σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται όλο το χρόνο - έτσι ώστε δεν θα πρέπει να ανησυχούν για την αλλαγή των ελαστικών σας για οποιοδήποτε λόγο, για μεγάλο χρονικό διάστημα. Στο κατώτερο στρώμα ένας ειδικός πράκτορας εφαρμόζεται αυτή σταδιακά μεταφέρθηκε στο άνω επιφάνεια κύλισης, προστατεύει από την επιθετική περιβαλλοντικούς παράγοντες. Φυσικά, η Falken Euroall Season AS200 εμφανίζει το παραδοσιακό M + S σήμανση - Ωστόσο, στις μέρες μας, αυτό δεν είναι πλέον επαρκής, ως εγγύηση για την απόδοση του χειμώνα. Πιο σημαντικό, το σύμβολο νιφάδα χρειάζεται να είναι παρούσα, καθώς και. Μόνο τα ελαστικά που παρέχουν επαρκή πρόσφυση σε χιονισμένους δρόμους που επισημαίνονται με αυτή τη σφραγίδα. Φυσικά, αυτή είναι η περίπτωση με τα ελαστικά Falken όλων των εποχών . Αυτά τα πολύ ευέλικτα προϊόντα έχουν επίσης επαινεθεί για χαμηλά επίπεδα θορύβου κύλισης. . Falken όλων των εποχών ελαστικά είναι διαθέσιμα στο on-line κατάστημα μας σε περίπου 30 διαφορετικά μεγέθη, κατάλληλες για μια μεγάλη γκάμα των μοντέλων αυτοκινήτων.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)