Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Falken

Θερινά ελαστικά Falken

Θερινά ελαστικά Falken”, δεν προσφέρει μόνο διασκέδαση κατά την οδήγηση, δίνει σημασία την ασφάλεια και την κερδοφορία.. Αδιάφορο αν ο οδηγός δίνει σημασία σε μια υψηλή άνεση κατά την οδήγηση, ή σε ένα σπορ στυλ οδήγησης, οι παραγωγοί Falken προσφέρουν θερινά ελαστικά βέλτιστες για κάθε πρότυπο.

Ελαστικά για αγώνες Falken δοκιμασμένα

Θερινά ελαστικά για “σπορ στυλ οδήγησης” πείσουν, μεταξύ άλλων, χάρη την ακριβή χειρισμό, καθώς και λόγω της υψηλής σταθερότητας.. Λόγω του προφίλ της, διαμήκων και εγκάρσιο , τα ελαστικά παρέχουν τη βέλτιστη απόδοση από την άποψη της υδρολίσθησης. Αυτή προσφέρει μια ευκίνητη και ουδέτερη συμπεριφορά σε βρεγμένο οδόστρωμα.

Καλοκαίρι, με τεχνολογία στο δρόμο

Ποιότητα σε<Θερινά ελαστικά Falken>, εξετάζονται και βελτιώνετε συνεχής. Μια μεγαλύτερη επιφάνειας αφής εξασφαλίζει τέλειο χειρισμό του οχήματος σε οποιαδήποτε επιφάνεια και σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Ενώσεις από καουτσούκ του άνθρακα και πολυμερών λήφθηκαν από τα επαγγελματικά αγωνιστικά ελαστικά δρόμου. Ο τέλειος συνδυασμός για κάθε στυλ οδήγησης και ένα μειωμένο κίνδυνο υδρολίσθησης

Falken – σπορτίφ, άνετο και οικονομικώς

Τα θερινά ελαστικά Falken προσφέρουν καλή πρόσφυση σε ξηρό ως και βρεγμένο οδόστρωμα. Εξαιρετική καλή πρόσφυση εξασφαλίζεται από τη συμμετρία των ειδικού σχεδιασμού ώμου και προφίλ που οφείλεται σε τέσσερις διακριτές διαμήκα κανάλια. Επομένως, σε μεγάλο βαθμό, έχει ασφαλισμένη μεγάλη άνεση κατά την οδήγηση, και την αντίσταση κύλισης. Μειωμένη δύναμη και αντοχή για μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, κάνουν έτσι ώστε τα θερινά ελαστικά Falken όσον αφορά την κερδοφορία, να είναι η σωστή επιλογή.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)