Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Fulda

Θερινά ελαστικά Fulda

Εταιρεία Fulda προσφέρει ελαστικά υψηλή ποιότητας γερμανική. Ιδρύθηκε στα έτη 1900, εταιρεία Fulda έχει ένα ιστορικό με επιτυχημένο παρελθόν . Από έτος 1962, εταιρεία ανήκει στην εταιρεία ελαστικών Goodyear και προσφέρει υψηλή ποιότητα σε χαμηλές τιμές . Η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται σε μεγάλο μέρος λόγω διαθεσιμότητας καινοτομίας και της έρευνας και τη συνεχή ανάπτυξη.

Τα θερινά ελαστικά Fulda αντιπροσωπεύει την γερμανική τεχνολογία τελευταίας γενιάς.

Ο κατασκευαστής των ελαστικών δίνει έμφαση στην ασφάλεια σε σχέση με την πρώτης κατηγορίας άνεσης κατά την οδήγηση. Θερινά ελαστικά Fulda προσφέρουν σε οποιαδήποτε επιφάνεια και σε κάθε μετεωρολογικές συνθήκες τη βελτιστοποίηση πρόσφυσης και ακριβή χειρισμό. Το προφίλ διπλές αυλακώσεις εξασφαλίζουν χαμηλό θόρυβο και εξασφαλίζει την ορθή κυκλοφορία του νερού στο λάστιχο σε περίπτωση υδρολίσθησης . Έτσι, τα θερινά ελαστικά Fulda, εκφράζει ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ:
  • Ασφάλεια
  • Άνεση κατά την οδήγηση
  • Κερδοφορία

Εγγυημένη υψηλή χιλιομετρική απόδοση

Με θερινά ελαστικά Fulda , τα οχήματα διανύουν χιλιάδες χιλιόμετρα για – ασφαλή ανά πάσα στιγμή και έχουν υψηλότερα πρότυπα ποιότητας. Ανεξάρτητα από την ταχύτητα, τα ελαστικά προσφέρουν μια ομοιόμορφη φθορά σε μια χαμηλή αντίσταση κύλισης . Δεν πρέπει να υποτιμάται την μειώσει κατανάλωση καυσίμου, η οποία οφείλεται στην καινοτομική τεχνολογία. TÜV-Süd έχει πιστοποιηθεί στην 2012 την ποιότητα θερινών ελαστικών Fulda ως την καλύτερη ποιότητα . Ωστόσο, οποιονδήποτε έχει απαιτήσεις σχετικά με τα θερινά ελαστικά,με την Fulda θα βρείτε σίγουρα το κατάλληλο ελαστικό.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)