Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Goodride χειμερινά ελαστικά

Η Goodride μάρκας διακρίνεται για την καλή και προσιτή ελαστικά. Ιδιαίτερα Goodride χειμερινά ελαστικά προσφέρουν εξαιρετικές ιδιότητες οδήγησης κατά τη διάρκεια οποιεσδήποτε καιρικές συνθήκες (αυτό ισχύει και για τα θερινά ελαστικά τους). Ως κατασκευαστής ελαστικών , Goodride γνωρίζει πολύ καλά ότι η ασφάλεια του οδηγού είναι μέγιστη προτεραιότητα κατά την ανάπτυξη των νέων ελαστικών. Τα βελτιστοποιημένα σχέδια πέλματος της Goodride χειμερινά ελαστικά εξασφαλίζουν, εξαιρετική πρόσφυση στον πάγο και το χιόνι, το οποίο μεταφράζεται σε μια χαμηλή αντίσταση κύλισης, ένα ευνοϊκό παράγοντα, όταν πρόκειται για την οικονομία καυσίμου - και αυτό είναι μια κατηγορία ελαστικά Goodride τακτικά τα καταφέρνουν καλά. Η αντίσταση στη φθορά είναι, επίσης, μέχρι τα υψηλότερα πρότυπα.

Παραγγείλετε χειμερινά ελαστικά Goodride από Elastika-online.gr

Goodride SW601 ένα χειμερινό ελαστικό οποίο είναι ιδανικό για χειμερινό ελαστικό είναι ιδανικό για μικρού μεγέθους και οικογενειακού μεγέθους αυτοκίνητα που οδηγούνται σπορ. Η ασύμμετρη πέλματος βελτιώνει την πρόσφυση και μειώνει τις αποστάσεις φρεναρίσματος, ενώ το μαλακό μείγμα γόμας εξασφαλίζει μια καλή οδηγική συμπεριφορά σε πάγο και το χιόνι. Αυτά τα ελαστικά μπορούν να αγοραστούν από elastika-online.gr, μαζί με το Goodride SW608 . Εξοπλισμένο με αυλακώσεις του πέλματος βελτιστοποιημένο για την αποτελεσματική αποστράγγιση του νερού, μειώνοντας σημαντικά τον κίνδυνο υδρολίσθηση. Αυτό το Goodride ελαστικό χιονιού λάμπει και σε στεγνό οδόστρωμα, με περαιτέρω εξαιρετικές ιδιότητες οδήγησης. Η προσιτή τιμή είναι ένας άλλος παράγοντας που έχει πείσει πολλούς.

Goodride ελαστικά είναι διαθέσιμα σε διάφορα μεγέθη και για πολλά μοντέλα αυτοκινήτων. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να παραγγείλετε ακριβώς τα ελαστικά που χρειάζεστε από elastika-online.gr και επωφεληθείτε από την άριστη εξυπηρέτηση πελατών μας. Για παράδειγμα, έχετε τη δυνατότητα να έχετε τα ελαστικά σας, με παράδοση σε ένα από τα πολλούς συνεργάτες τοποθέτηση σταθμών μας κοντά σας, όπου μπορείτε να τα εγκαταστήσετε αμέσως. Με αυτό τον τρόπο, elastika-online.gr σας εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)