Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

θερινά ελαστικά Goodride

Θερινά ελαστικά Goodride

Ο κατασκευαστής ελαστικών Goodride, δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην ασφάλεια στη διαδικασία ανάπτυξης των θερινών ελαστικών. Εξαιτίας αυτού, τα ελαστικά ελέγχονται και βελτιώνονται συνεχώς. Ένα μεγάλο μέρος του ετήσιου κύκλου εργασιών επενδύεται στην έρευνα και την ανάπτυξη νέων μοντέλων ελαστικών.

Mεγάλη γκάμα ελαστικών Goodride για όλες τις συνθήκες

Δεδομένο το μέγεθος του χαρτοφυλακίου, ο κατασκευαστής προσφέρει μόνο τα καλύτερα ελαστικά Goodride για κάθε τύπο οχήματος, για όλες τις επιφάνειες και κάθε μετεωρολογικές συνθήκες. Χάρη στο νέο προφίλ, τα θερινά ελαστικά Goodride προσφέρουν σταθερότητα και μια βέλτιστη πρόσφυση τόσο σε στεγνό όσο και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Με τον τρόπο αυτό, η αντίσταση κύλισης μειώνεται και μια υψηλή άνεση διακρίνεται κατά την οδήγηση.

Τα ελαστικά Goodride - εγγυημένη απόδοση

Λώγο των υλικών πρώτης τάξεως και του ιδιαιτέρου μείγματος από καουτσούκ, τα θερινά ελαστικά Goodride προσφέρουν τη βέλτιστη απόδοση. Τα θερινά ελαστικά Goodride είναι σχεδόν αθόρυβα ανεξάρτητα από την ταχύτητα, γεγονός που σχετίζεται με την αντίσταση κύλισης.

Θερινά ελαστικά φθηνά και ποιοτικά

Τα καλοκαιρινά ελαστικα Goodride αποδεικνύουν ότι οι οδηγοί δεν πρέπει να επενδύσουν πάρα πολύ, για μια καλή ποιότητα. Ακόμα κι αν είναι φθηνά, αυτά τα ελαστικά παρέχουν υψηλή ποιότητα και μια καλή συμπεριφορά στο κράτημα και στο φρενάρισμα . Φυσικά, θα πρέπει να θεωρείται ο γεγονός ότι σε τέτοια φθηνά ελαστικά παρουσιάζονται ορισμένες διαφορές σε σχέση με τα επώνυμα (premium) άλλων παραγωγών. Πάντως, οι πελάτες δεν πρέπει να εγκαταλείψουν μια υψηλή ποιότητα και απολαυστική οδηγική εμπειρία με τα ελαστικά Goodride.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)