Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Οδηγήστε άνετα με ελαστικά Goodyear κάθε εποχή του χρόνου

Goodyear είναι γνωστή για υψηλή ροϊόντων της, προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία από εξαιρετικά θερινά ελαστικά και χειμερινά ελαστικά - ωστόσο, όλων των εποχών ελαστικά της Goodyear είναι εξίσου υψηλής ποιότητας, και αξίζουν την προσοχή σας. Αυτά είναι σε θέση να προσαρμόζεται απόλυτα σε όλες τις οδικές συνθήκες - έτσι μπορείτε να είστε ασφαλείς αν οδηγείτε σε βρεγμένο ή χιονισμένο δρόμο ένα. Αυτό αποτελεί σημαντική προϋπόθεση για τα ελαστικά κάθε εποχή του χρόνου, που έχουν να αντιμετωπίσουν καλά με τις πιο διαφορετικές καιρικές συνθήκες. Ένα από τα καλύτερα παραδείγματα σε αυτήν την αξιέπαινη γραμμή για όλες τις εποχές του προϊόντος είναι η Goodyear VECTOR 5 +. Παρέχει όχι μόνο μια συμβιβαστική λύση για όσους θέλουν να εξοικονομήσουν χρήματα, αποφεύγοντας την εξαμηνιαία αλλαγή ελαστικών - μάλλον, είναι μια σοβαρή εναλλακτική λύση σε εξειδικευμένες θερινά και χειμερινά ελαστικά. Η τεχνολογία V-TRED συνδυάζει λειτουργικά τις διαφοροποιημένες περιοχές προφίλ που χρησιμοποιούνται για να παράγουν μεγαλύτερη πρόσφυση, ανάλογα με τις καιρικές συνθήκες και την οδική επιφάνεια. Κατεύθυνσης αεροπλάνο του προφίλ χαρακτηρίζεται από βαθιές αυλακώσεις, μειώνοντας αποτελεσματικά τον κίνδυνο της υδρολίσθησης και σημαντικά συμβάλλοντας στην επίτευξη μικρότερες αποστάσεις φρεναρίσματος.

Οικολογικά ελαστικά παντός καιρού

Αυτή η αξιοσημείωτη ελαστικά όλων των εποχών της Goodyear απασχολεί τρισδιάστατη εγκοπές βάφλα που διανέμονται σε όλη την επιφάνεια του προφίλ. Επιτρέπουν το πέλμα να διατηρεί επαρκή πρόσφυση ανά πάσα στιγμή, ακόμη και σε βρεγμένους ή χιονισμένους δρόμους. Επίσης, μείγμα γόμας πυριτίου του πέλματος αντικατοπτρίζει την ανησυχία του παραγωγού για τα περιβαλλοντικά θέματα, η χαμηλή περιεκτικότητά του σε πολυκυκλικούς αρωματικούς υδρογονάνθρακες καθιστώντας την περισσότερο φιλική προς το περιβάλλον από τις παραδοσιακές λύσεις που χρησιμοποιούνται από πολλούς από τους ανταγωνιστές της. Το διάνυσμα 4 Εποχές είναι ένα άλλο παράδειγμα της ποιότητας all-season ελαστικό από την Goodyear. Οι δυνατότητές του είναι εξίσου κατάλληλη για κάθε εποχή. Αυτό γίνεται δυνατό με την αντιδραστική τεχνολογία καιρικές συνθήκες και την ειδική SmartTRED σχεδιασμού. Φυσικά, ακριβώς όπως το VECTOR + 5, που χαρακτηρίζεται επίσης με το νιφάδα χιονιού σύμβολο , το οποίο εμφανίζεται μόνο με τα ελαστικά που πέρασαν με επιτυχία τις σκληρές δοκιμασίες που πιστοποιούν τις επιδόσεις του χειμώνα. Επιπλέον, οι Goodyear Vector 4 Seasons προσθέτει περιβαλλοντικά υπεύθυνη διαπιστευτήρια χαμηλή αντίσταση κύλισης, η οποία αποτελεί σημαντικό παράγοντα για την επίτευξη επιπέδων χαμηλή κατανάλωση - και, επειδή η φθορά κατανέμεται ομοιόμορφα σε όλη την επιφάνεια του πέλματος, αυτό το παντός καιρού ελαστικό θα διαρκέσει επίσης περισσότερο. Εν τέλει, σταθερό μπλοκ πέλματος στην περιοχή των ώμων παρέχει πιο ακριβή απόκριση του τιμονιού και την καλή σταθερότητα στις στροφές.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)