Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Goodyear

Μια τέλεια οδηγική άνεση με καλοκαιρινά ελαστικά Goodyear

Goodyear έχει εδώ και χρόνια μεταξύ τους κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο. Με τη συνεχή εισαγωγή νέων και καινοτόμων τεχνολογιών, η εταιρεία έχει καταφέρει να παράγουν καλοκαιρινά ελαστικά σε ένα πολύ υψηλό επίπεδο. Τα καλοκαιρινά ελαστικά Goodyear δεν σταμάτησε τον καθορισμό νέων προτύπων τα τελευταία χρόνια.

Η πρωτοποριακή τεχνολογία για καλοκαιρινά ελαστικά Goodyear

Ο κατασκευαστής των ελαστικών έχει σημειωθεί κατά το παρελθόν με την εισαγωγή νέων και καινοτόμων τεχνολογιών. Ο κατασκευαστής των ελαστικών έχει ξεκινήσει σειρά OptiGrip της επαναστατική τεχνολογίας "SmartWear." Εδώ, σταδιακή φθορά των ελαστικών δείχνουν ως νέα κανάλια για τη μέτρηση αυλακώσεων και κρυμμένα στρώματα της γόμας. Γι 'αυτό το καλοκαίρι μπορεί να διατηρήσει τη βέλτιστη απόδοση σε όλο τον κύκλο ζωής του. Το 2009, η Goodyear επίσης έφερε στην αγορά ελαστικά καινοτόμα EfficientGrip με τεχνολογία "FuelSaving" για μειωμένη κατανάλωση καυσίμου.

Για κάθε αυτοκίνητο, το αντίστοιχο ελαστικό

Τα θερινά ελαστικά Goodyear προσφέρουν για κάθε όχημα οδηγική άνεση υψηλού επιπέδου. Τα πλεονεκτήματα για καλοκαιρινά ελαστικά Goodyear καταδεικνύεται ιδιαίτερα όσον αφορά την μέγιστη πρόσφυση σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα. Αυτό πρόκειται για άνετα ελαστικά το αυτοκίνητο της οικογένειας, φαρδιά ελαστικά για σπόρ οδήγησης, ή χειμερινά ελαστικά με ισορροπημένο χειρισμό, Goodyear προσφέρει τα ελαστικά που ταιριάζουν σε όλες τις ανάγκες και όλες τις απαιτήσεις.

Την υψηλότερη βαθμολογία για τα θερινά ελαστικά της Goodyear

Χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία, τα ελαστικά Goodyear τακτικά κατέλαβε την πρώτη θέση στις ετήσιες δοκιμές. Το περιοδικό "Sportscars AutoBild" αποδίδεται σε αυτούς ως "υποδειγματική", το 2012. Σύμφωνα με στελέχη της δοκιμής, το καλοκαιρινό ελαστικό Goodyear είναι ευέλικτο σε στεγνή και βρεγμένη επιφάνεια. Το ελαστικό έχει πειστεί από την καλή του, φρενάρισμα σε στεγνό και βρεγμένο οδόστρωμα, άνεση και εξαιρετικά χαμηλό θόρυβο των ελαστικών. Η Goodyear Eagle F1 Asymmetric 2 είναι, σύμφωνα με το περιοδικό "Sportauto" αποτελεί πραγματικό πλεονέκτημα στο βρεγμένο οδόστρωμα. Η ποιότητα των ελαστικών της Goodyear κέρδισε υψηλή βαθμολογία σε όλες σχεδόν τις κατηγορίες.

Υψηλή ποιότητα σε πολύ καλές τιμές

Η υψηλή ποιότητα σε καλοκαιρινά ελαστικά της Goodyear δεν είναι εις βάρος της τιμής, διότι τα ελαστικά καλοκαιριού της Goodyear προσφέρουν μια πολύ καλή σχέση ποιότητας - χρήματα. Δεν είναι τυχαίο ότι τα ελαστικά της Goodyear είναι η πρώτη επιλογή στη βιομηχανία, καθώς και σε τελικούς καταναλωτές όσον αφορά τον εξοπλισμό με κορυφαία γκάμα στα θερινά ελαστικά.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)