Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

χειμερινά ελαστικά Hankook

χειμερινά ελαστικά Hankook

Hankook είναι ένας νοτιοκορεατικός κατασκευαστής ελαστικών που ιδρύθηκε στη δεκαετία του '40 με το όνομα του Chosun Tire Industrial co. Κατά τα τελευταία χρόνια έγινε ο επίσημος προμηθευτής ελαστικών για το DTM, και πολλές μάρκες αυτοκινήτων χρησιμοποιούν αρχικό εξοπλισμό που κατασκευάζεται από την Hankook. Αυτό υπογραμμίζει τη φήμη αυτού του κατασκευαστή ελαστικών ως προμηθευτής ελαστικών υψηλής ποιότητας τόσο για τη αγωνιστική πίστα όσο για τους κανονικούς δρόμους.Τα χειμερινά ελαστικά Hankook είναι, φυσικά, ανταποκρίνονται επίσης στα πρότυπα αυτά. Tο 2012, το ADAC δοκίμασε διάφορα ελαστικά σε μέγεθος 165/70 R14 T, μεταξύ των οποίων και το Hankook ICept RS W442, το οποίο σημειώθηκε πολύ καλά σε διάφορες κατηγορίες. Παρατηρήθηκαν μια πολύ καλή σταθερότητα οδήγησης και καλό χειρισμό σε στεγνό δρόμο, καθώς και μια καλλή συμπεριφορά κατά την υδρολίσθηση. Αυτό το ελαστικό παρατηρήθηκε επίσης θετικά, όταν επρόκειτο για την οικονομία καυσίμου για τις συμπαγείς και οικογενειακής κατηγορίας οχημάτων.Τα μπλοκ κατά μήκος του κέντρου του πέλματος τοποθετούνται σε ένα διάκενο ένα από το άλλο, πράγμα που βελτιώνει την πρόσφυση σε δρόμους το χειμώνα.Το ελαστικό είναι κατασκευασμένο από υψηλής-πρόσφυσης πλήρους διοξειδίου του πυριτίου μείγμα, το οποίο παρέχει αρκετή ελαστικότητα σε θερμοκρασίες υπό το μηδέν για να υποστηρίξει τις καλές αποστάσεις φρεναρίσματος. Χειμερινά ελαστικά κορυφαίων επιδόσεων Hankook, όπως είναι το Icebear W300, δεν κοστίζουν περισσότερο από τα κανονικά ελαστικά προϋπολογισμού - στο elastika-online.gr μπορείτε να βρείτε αυτό το συγκεκριμένο ελαστικό σε μεγέθη μεταξύ 13 και 16 ιντσών, με τους δείκτες ταχύτητας H και T.

Χειμερινά ελαστικά υψηλής ποιότητας Hankook

Το Icebear W300 είναι ένα χειμερινό ελαστικό Hankook σχεδιασμένα για τα SUV με ταχύτητες έως 240 χλμ/ώρα. Η αντίσταση κύλισής του, είναι ιδιαιτέρως χαμηλή και η κατανάλωση καυσίμου είναι χαμηλότερη - γεγονός που υποστηρίζεται από τη δοκιμή χειμερινών ελαστικών του ADAC η οποία πραγματοποιήθηκε πριν από λίγα χρόνια, όταν κέρδισε στην κατηγορία ττης οικονομίας καυσίμου. Απόλαυσε επίσης κορυφαία βαθμολογία για τη μείωση του θορύβου, και έδειξε καλή συμπεριφορά υπό την υδρολίσθηση. Το Icebear W300A είναι μια βελτιστοποιημένη έκδοση για μεγάλες ζάντες, ενώ το W300R είναι η έκδοση Run Flat των ελαστικών Hankook. Προσιτά χειμερινά ελαστικά Hankook είναι διαθέσιμα στο elastika-online.gr σε μια μεγάλη ποικιλία, που είναι βέβαιο ότι θα περιλαμβάνει την τέλεια υψηλή ποιότητα ελαστικών Hankook για το αυτοκίνητό σας . Παραγγείλετε τώρα και εξοπλιστείτε καλά για τον χειμόνα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE