Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Hankook

Θερινά ελαστικά Hankook

Η ε ταιρεία ελαστικών Hankook ιδρύθηκε το 1941 και είναι ένας από τους νεότερους παραγωγούς των ελαστικών. Από το 1996, Hankook , εγκατεστημένος και την Ευρώπη. Ακόμη και αν, η εταιρεία έχει μια σχετικά σύντομη ιστορία, στάθηκε ικανή για την ενσωμάτωση ανάμεσα στους καλύτερους κατασκευαστές των ελαστικών . Αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι αμέτρητες κατασκευαστές αυτοκινήτων, όπως VW, Renault, Volvo ή Ford, χρησιμοποιούνται ελαστικά ποιότητας από Hankook, ως επιλογή του εξοπλισμού των αυτοκινήτων.

Hankook – Άνεση που πείθει

Τα θερινά ελαστικά Hankook, μεταξύ άλλων, πείθει χάρη στη βέλτιστη αντίσταση κύλισης και χαμηλά επίπεδα θορύβου. Όχι μόνο να διασφαλίσει την κερδοφορία, .αλλά ο οδηγός ωφελείται από την μεγαλύτερη δυνατή άνεση κάθε φορά. Ανάμεσά σε εξαιρετικά χαρακτηριστικά των θερινών ελαστικών Hankook κάνουν μέρος:
  Ακριβείας στην στροφή
  Κατευθυντική σταθερότητα
  Το χειρισμό είναι πρώτης κατηγορίας

Σε οποιαδήποτε κατάσταση, ή πρόσφυσης είναι βέλτιστη

Ανεξάρτητα από το δρόμο, υγρό ή ξηρό, τα θερινά λάστιχα Hankook παρέχει την καλύτερη σταθερότητα και πρόσφυσης. Αξιοσημείωτο είναι το χαρτοφυλακίου της επίδοσης των ελαστικών από μια πιεστική αεροδυναμικής ισχύ.

Τα θερινά ελαστικά Hankook σας πείσουν στις δοκιμές

Η διάσημες εφημερίδες πιστοποιούν τα θερινά ελαστικά Hankook καθώς παρέχοντας μια πολύ καλή απόδοση όπως και ότι αποκατασταθεί ένα αίσθημα ασφάλειας. Στις δοκιμές θερινών ελαστικών από το 2012 για “Σπορ αυτοκίνητο” , κορεατική ελαστικά κατασκευαστής, κατέκτησε την πρώτη θέση σε δοκιμές,όσον αφορά την απόσταση φρεναρίσματος. Κατά τη διάρκεια του φρεναρίσματος με ταχύτητα 100km/h, το αυτοκίνητο εξοπλισμένο με τα θερινά ελαστικά Hankook, σταμάτησε με 8 μέτρα μπροστά από τον ανταγωνιστή του.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

 • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
 • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

 • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
 • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
 • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)