Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Infiniti

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Infiniti είναι μια μάρκα πολυτελείας που ιδρύθηκε το 1989 από τον κατασκευαστή του οχήματος Nissan. Ο κατασκευαστής αυτοκινήτων προσφέρει σήμερα τέσσερα μοντέλα. Εκτός από τα δύο μοντέλα SUV, Infiniti προσφέρει μια λιμουζίνα και ένα καμπριολέ. Το μοντέλο Infiniti Seria Ex SUV είναι εφοδιασμένο με ελαστικά μεγέθους 225/60 R17 ή προαιρετική με 225/55 R18. Για το μοντέλο SUV FX, μπορείτε να έχετε ελαστικά σε μέγεθος 265/50 R20. Η λιμουζίνα Infiniti G με στάνταρ εξοπλισμό ελαστικά 225/50 R18 ή 245/45 R18. Σε παλαιότερα μοντέλα όπως το Infiniti G20, μπορούν να χρησιμοποιηθούν μικρότερο μέγεθος. Ο στάνταρ εξοπλισμός του εργοστασίου είναι ελαστικά για Infini με μέγεθος 195/65 R15.

Τα ελαστικά Infiniti παρέχουν ασφάλεια

Τα ελαστικά των φημισμένων κατασκευαστών, παρέχουν τη βέλτιστη πρόσφυση σε οποιαδήποτε δρόμο και σε κάθε μετεωρολογικές συνθήκες. Λόγω της βέλτιστη αποστράγγιση του νερού από το λάστιχο, έχετε βέλτιστο έλεγχο του οχήματός σας, ακόμη και σε περίπτωση μια υδρολίσθησης. Αλλά προσοχή στην κερδοφορία, όταν αγοράσετε ελαστικά. Λόγω της μείωσης της φθοράς, η κατανάλωση καυσίμου μειώνεται και αυξάνετε την απόδοσης. Επιπλέον, τα ελαστικά για Infinity εξασφαλίζουν χαμηλό θόρυβο και υψηλή άνεση.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)