Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Jaguar

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Jaguar είναι ένα εμπορικό σήμα που αντιπροσωπεύει σπορ αυτοκίνητο με έναν υπαινιγμό της πολυτέλειας. Εκείνοι που έχουν ένα σπορ οδήγηση στυλ, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί όσον αφορά την ποιότητα των επιλεγμένων ελαστικών. Δεδομένου ότι αυτά τα σπορ αυτοκίνητα και σεντάν οποία έχουν μεγάλου κυβισμού, χρησιμοποιούν τα ελαστικά με μεγάλες διαστάσεις, είναι από το 16 έως 21 ίντσες. Οι διαστάσεις των ελαστικών για Jaguar τα πιο δημοφιλή είναι:

  • 225/60 R16 (XJ8)
  • 235/55 R17 (XJ6)
  • 235/50 R18 (XK8)
  • 245/40 R19 (XKR)

Ελαστικά για Jaguar που διατίθενται από όλους τους κατασκευαστές ελαστικών

Για στάνταρ εξοπλισμό των οχημάτων, Jaguar συνεργάζεται με άλλους κατασκευαστές ελαστικών όπως Dunlop. Ως εκ τούτου, το μοντέλο Jaguar XJR είναι εξοπλισμένα με ελαστικά της σειράς SP Sport 01 από 255/35. Με βάση τη δημοτικότητα της μάρκας Jaguar, σχεδόν όλοι οι κατασκευαστές προσφέρουν κατάλληλα ελαστικά για μάρκα Jaguar.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)