Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Jeep

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Η μάρκα Jeep αποτελεί ποιοτικά ανώτερη οχήματα offroad, οποίο αντιμετωπίσουν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Και τα ελαστικά αντιμετωπίσουν παρόμοιες συνθήκες όπως το όχημα. Θα βρείτε τα καλύτερα ελαστικά για κάθε μοντέλο της Jeep, η οποία προσφέρει ασφάλεια σε κάθε είδους οδόστρωμα.

Διαθέσιμα μεγέθη ελαστικών για Jeep

Jeep Cherokee είναι ένα από τα πιο δημοφιλή μοντέλα από το Jeep, το οποίο είναι στάνταρ εξοπλισμένο με ελαστικά με μεγέθους 215/75 R15. Ενδεχομένως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το μέγεθος των ελαστικών 235/70R16 ή 235/60 R17. Σαν βασικό εξοπλισμό για Jeep Wrangler υπάρχει τα ελαστικά Bridgestone στο μέγεθος 255/75 R17. Τα ελαστικά offroad έχει ένα ξεχωριστό προφίλ που επιτρέπει την εύκολη κίνηση του νερού και λάσπης από τα ελαστικά. Τα ελαστικά για Jeep παρέχουν μια πολύ καλή πρόσφυση, τόσο σε κανονικό δρόμο όσο και σε ανώμαλος δρόμος. Φυσικά ο θόρυβος είναι ψηλότερο, λόγω του ξεχωριστό προφίλ. Προσοχή όμως οταν αγοράζετε τα ελαστικά ανάλογα με το μοντέλο οποίο έχετε, αυτές θα πρέπει να σας προσφέρουν ένα πολύ καλό συμβιβασμό μεταξύ της μετακίνησης σε ανώμαλο έδαφος και ασφαλτοστρωμένους δρόμους.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)