Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Συχνές Ερωτήσεις

Καύσιμα

Τα καύσιμα που χρησιμοποιούνται σε μηχανές με εσωτερικής καύσης είναι η βενζίνη και το ντίζελ.
Σε γενικές γραμμές, τα καύσιμα αποτελείται από την απόσταξη του πετρελαίου, και τη χρήση τους, πρέπει να είναι καθαρό και χωρίς των στερεών ακαθαρσιών. Βενζίνη με βάση τα καύσιμα έχουν διαφορετικές πυκνότητες και ειδικά οκτανίων: Κανονική βενζίνη (CO 91), το Super (CO 95), Super Plus (CO 98), όπου το CO (αριθμό οκτανίου) αποτελούν τυποποιημένα μέτρα για την απόδοση καυσίμων. Το πλεονέκτημα ενός καυσίμου ανθεκτικό έκρηξης έγκειται στην ικανότητα να αυξήσουν τη συμπίεση του κινητήρα αυξάνοντας έτσι την αποτελεσματικότητά του ή μείωση της κατανάλωσης καυσίμου.
Το πετρέλαιο ντίζελ, το οποίο ονομάζεται και καύσιμο ντίζελ, πραγματοποιείται από την απόσταξη πετρελαίου σε θερμοκρασίες 180 έως 300 βαθμούς Κελσίου. Η ποιότητα και οι ιδιότητες της βενζίνης και του ντίζελ αποτελούνται από πρόσθετα, προσφέρει μεταξύ άλλων, σταθερότητα αποθήκευσης,υψηλή αντοχή εκρηκτικότητας, αντοχή στη διάβρωση και βελτιώνει την κρύα εκκίνηση κινητήρων ντίζελ σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν ή την πρόληψη του σχηματισμού κρυστάλλων πάγου στο πεντάλ επιτάχυνση, κρύσταλλα που μπορεί να προκύψουν μετά από παρατεταμένη ψεκασμού πετρελαίου στο θάλαμο καύσης της μηχανής, με αποτέλεσμα θερμού αέρα, σχηματίζοντας συμπύκνωση.
Χρήση καταλυτών απαιτούν απαραίτητα αμόλυβδη βενζίνη. Δεδομένου ότι οι οργανικές συνδέσεις μολύβδου μεθόδους που έχουν αποτελεσματική αντι-έκρηξη μεθόδους, αμόλυβδη βενζίνη αποδίδεται η συστατικά με υψηλότερου αριθμού οκτανίου αμόλυβδη.