Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Αντιμετωπίστε το χειμώνα με ασφάλεια, με χειμερινά ελαστικά Kleber

Kleber έχει εδώ και καιρό μια αξιόπιστη μάρκα στις ευρωπαϊκές αγορές, χάρη στην δέσμευση του κατασκευαστή για την ποιότητα και την καινοτομία. Εάν εκτιμάτε την ασφάλεια και την οδηγική άνεση, εξοπλίζοντας το όχημά σας με Kleber χειμερινά ελαστικά για τη χειμερινή περίοδο είναι σίγουρα μια εξαιρετική επένδυση. Το φημισμένο γαλλικό κατασκευαστής σχεδιάζει χειμώνα τα προϊόντα της να διασφαλίσει τη σταθερότητα σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου και επαρκή πρόσφυση στις παγωμένες επιφάνειες. Ηλεκτρονικό κατάστημα μας, σας προσφέρει χειμερινά ελαστικά Kleber σε μια ποικιλία μεγεθών, για σχεδόν οποιοδήποτε όχημα μάρκα ή μοντέλο - φυσικά σε , εξαιρετικές τιμές.

Σταθερή οδηγική συμπεριφορά στους χειμερινούς δρόμους, με ελαστικά Kleber από elastika-online.gr

Το Kleber Krisalp HP είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα των προηγμένων χειμερινό ελαστικό Τεχνολογία για καθημερινή οδήγηση. Σχεδιασμένο για τα επιβατικά αυτοκίνητα που κυμαίνονται από συμπαγή μοντέλα hatchback σε πολυτελή σαλόνια, η Krisalp HP είναι ένα ελαστικό επιδόσεων με γνήσια Λάσπη και Χιόνι διαπιστευτήρια και τη λειτουργικότητα του κρύου καιρού. Το Krisalp HP2 είναι μια πιο πρόσφατη γενιά χειμερινό ελαστικό που παρέχει εξαιρετικό κράτημα και δύναμη πέδησης σε παγωμένους δρόμους, καθώς και επαρκή πρόσφυση στο χιόνι. Το οδηγοί φορτηγό δεν θα πρέπει με κανένα τρόπο να αισθάνονται παραμελημένοι από Kleber.

Το Transalp 2 αναπτύχθηκε για να ικανοποιήσει τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των μεταφορέων, χρησιμοποιώντας ενισχυμένη κατασκευή για να ενισχύσουν την αντοχή και φέρουσα ικανότητα, ενώ διασφάλιση σταθερότητας της κρύο καιρό σε ταχύτητες αυτοκινητόδρομου και την καλή οδική συμπεριφορά σε πάγο και χιονισμένους δρόμους. Παραγγείλετε τώρα χειμερινά ελαστικά και απολαύστε την αξιοπιστία των Kleber, - πάντα σε ασυναγώνιστες τιμές , από elastika-online.gr. Προσφέρουμε δωρεάν παράδοση εντός Ελλάδα για παραγγελίες των δύο ελαστικών ή περισσότερα, και τοποθετήστε τα σε ένα εκτεταμένο δίκτυο σταθμών τοποθέτηση στη διάθεσή σας.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE