Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Χεμερινά ελαστικά Kumho

Χεμερινά ελαστικά Kumho

Ο κατασκευαστής ελαστικών Kumho από τη Νότια Κορέα ειδικεύεται για φαρδιά ελαστικά. Από το 1960 – τότε, με το όνομα Samyang Tire Co. - η εταιρεία κατασκευάζει ελαστικά για αγώνες και δρόμου που πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις. Αυτό ισχύει τόσο για τα καλοκαιρινά ελαστικά της μάρκας όσο και για τα χεμερινά ελαστικά Kumho Ένα χειμερινό ελαστικό Kumho πολύ δημοφιλές είναι το μοντέλο I Zen KW 27. Στις δοκιμές εξειδικευμένων εκδόσεων πάντα ξεχωρίζει λόγω της καλής συμπεριφοράς σε περίπτωση υδρολίσθησης. Αυτό διαπιστώνεται για παράδειγμα από το γερμανικό περιοδικό “Sportauto” κατά τη δοκιμή των χειμερινών ελαστικών σπορ μεγέθους 225/45 R17. Όμως, και ο χειρισμός και η συμπεριφορά πείσουν κατά την οδήγηση στο χιόνι– γεγονός που εξασφαλίζεται από τις τρισδιάστατες λεπίδες. Επίσης, καλοί είναι και οι βαθμοί σε στεγνό οδόστρωμα – συνολικά, ένα χειμερινό ελαστικό το οποίο συνιστάται, μπορείτε να το παραγγείλετε από το elastika-online.gr κάτω από την τιμή καταλόγου.

Χειμερινά ελαστικά Kumho για μικρά και μεγάλα οχήματα

Ένα χειμερινό ελαστικό Kumho για SUV είναι το μοντέλο I ZEN RV KC15. Η Καλή δυνατότητα ελιγμών οφείλεται στο συμμετρικό σχεδιασμό του προφίλ και το μίγμα από καουτσούκ με ενώσεις πυριτίου. Η περιφερειακές αυλακώσεις του προφίλ διασκορπίζουν άριστα το νερό. Επιπλέον, η αντίσταση κύλισης μειώνεται, γεγονός το οποίο εκδηλώνεται θετικά για την κατανάλωση καυσίμου. Φυσικά, μπορείτε να αγοράσετε αυτά τα ελαστικά Kumho από το κατάστημά μας online elastika-online.gr Με το μοντέλο Power Grip KC11, η Kumho προσφέρει ένα χειμερινό ελαστικό ειδικά σχεδιασμένο για μικρά και μεγάλα φορτηγά. Προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις αυτού του τμήματος, ξεχωρίζει ιδιαίτερα η μεγαλητερή διάρκεια ζωής. Οι οδηγοί μικρών αυτοκινήτων επιλέγουν το I ZEN XW KW17, το οποίο είναι ένα μοντέλο με χαμηλό επίπεδο θορύβου. Όπως μπορείτε να δείτε, υπάρχουν χειμερινά ελαστικά Kumho για πολλά τμήματα. Είτε πρόκειται για οδηγούς γρήγορων αυτοκινήτων πολυτελείας ή για οδηγούς συμπαγών αυτοκινήτων οι οποίοι ανησυχούν για την ασφάλεια – τα ελαστικά Kumho είναι η πρώτη επιλογή και για το χειμώνα. Παραγγείλετε τώρα καινούργια χειμερινά ελαστικά από το elastika-online.gr και εξοικονομήσετε χρήματα λόγω της εξαιρετικές τιμές μας. Ως εκ τούτου, θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι ο καθένας μπορεί να αγοράσει χειμερινά ελαστικά – διότι μόνο με αυτά είστε εξοπλισμένοι κατάλληλα για χιονισμένα και παγομένα οδοστρώματα.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)