Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Kumho ελαστικά όλων των εποχών

Προέρχονται από τη Νότια Κορέα, τη μάρκα Kumho ειδικεύεται στην πραγματικότητα σε ελαστικά που βρίσκονται στο σπίτι τους στην πίστα και το σπορ οδηγήσει προϊόντα προσανατολισμένα για οδική χρήση. Αλλά Kumho προσφέρει επίσης τα ελαστικά που είναι κατάλληλα για την κοινή καθημερινή χρήση, και όλα- της μοντέλα σεζόν πληρούν όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται από ένα ελαστικό που έχει ως στόχο να είναι ένας ικανός, ασφαλής σύντροφος σε όλες τις καιρικές συνθήκες. Η Kumho KH21 Solus Four όλων των εποχών ελαστικό είναι ακριβώς ένα τέτοιο προϊόν - χρησιμοποιώντας μια σύγχρονη καουτσούκ πυριτίου ένωση στη δομή του πέλματος, είναι μια πειστική λύση για χρήση σε οποιεσδήποτε συνθήκες. Το υλικό που προσαρμόζεται αποτελεσματικά στις μεταβαλλόμενες θερμοκρασίες για να εξασφαλίσουν τέλειο κράτημα, είτε μέσα στη ζέστη του καλοκαιριού ή το κρύο του χειμώνα. Αυτό οδηγεί σε εξαιρετικά χαρακτηριστικά οδήγησης σε ξηρή, υγρή, ή χιονισμένους δρόμους.

Καλές επιδόσεις οδήγησης σε βρεγμένους και χιονισμένους δρόμους

Φυσικά, ελαστικά για όλες τις εποχές του Kumho οθόνη δεν είναι μόνο η M + S σήμανση, αλλά και για το πολύ σημαντικό σύμβολο της νιφάδας χιονιού, που πιστοποιεί την καταλληλότητά του για χρήση σε σκληρές συνθήκες του χειμώνα. Η KH21 Solus Four έχει σχεδιαστεί για μικρές, συμπαγείς και αυτοκίνητα μεσαίου μεγέθους, νιώθει σαν στο σπίτι στον πάγο και το χιόνι. Επίσης, η συμπεριφορά του στο βρεγμένο είναι εξίσου κατάλληλος. Η σχήματος V προφίλ έχει βελτιστοποιηθεί για την αποτελεσματική απομάκρυνση του νερού, έτσι ώστε υδρολίσθηση έχει μόλις μια πιθανότητα να συμβεί. Γνωστός για τα σκληρά, αντικειμενικά τεστ σύγκρισης του, " Auto Bild " περιοδικό δοκιμαστεί αυτό το ελαστικό το 2008 και περιέγραψε τις επιδόσεις του ως «καλό». Οι συντάκτες έχουν πιστοποιηθεί μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος στο χιόνι και τον μειωμένο θόρυβο δρόμο - ως εκ τούτου, ένα άνετο ελαστικό που προσφέρει άφθονο ασφάλεια σε κακές καιρικές συνθήκες. Η Kumho KH21 Solus Four όλων των εποχών ελαστικό είναι κατάλληλο για τον προϋπολογισμό συνειδητή αυτοκινητιστές, λόγω της ευκολίας της χρήσης του, όλο το χρόνο, και επίσης επειδή η χαμηλή αντίσταση κύλισης προωθεί στοιχεία χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Εκτός από αυτό, ένα ελαστικό παντός καιρού είναι μια εγγενώς οικονομική λύση, λόγω της ικανότητάς της να εξαλείψει την ανάγκη για την εποχική αλλαγή μεταξύ θερινά ελαστικά και χειμερινά ελαστικά.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)