Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Θερινά ελαστικά Kumho

Θερινά ελαστικά Kumho

Kumho είναι μια εταιρεία ελαστικών από την Κορέα με έδρα της στη Σεούλ. Ευρωπαϊκή διοίκησης της εταιρείας βρίσκεται στη Γερμανία στην Offenbach, Main. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1960 και εν τω μεταξύ, είχε τοποθετηθεί μεταξύ των ηγετών των κατασκευαστές ελαστικών του κόσμου. Τα θερινά ελαστικά Kumho είχαν αρχικά κατασκευαστεί για του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά στη συνέχεια εξειδικεύεται στα ελαστικά αυτοκινήτων. Είτε πρόκειται για αυτοκίνητα ή φορτηγά, Kumho προσφέρει τα καλύτερα καλοκαιρινά λάστιχα για όλα τα οχήματα.

Η γκάμα των ελαστικών που έχουν σχεδιασθεί για ταχύτητα

Τα θερινά ελαστικά Kumho έχουν αναπτυχθεί για να πληρούν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε οποιαδήποτε επιφάνεια και να παρέχουν όλες τις προδιαγραφές ασφαλείας. Στις ειδικές ιδιότητες τους τα καλοκαιρινά λάστιχα Kumho ανήκει στην υψηλή άνεση και την κερδοφορία. Με την αγορά αυτών των ελαστικού οι πελάτες λαμβάνουνελαστικά που προσφέρουν άριστη πρόσφυση – και σε μια σωστή τιμή

Η νέα γενιά των ελαστικών Runflat

Μοντέρνα και νεοαποκτηθέντα ελαστικά runflat από Kumho, επιτρέπουν, ακόμα και στην περίπτωση ολικής απώλειας της πίεσης, την κυκλοφορία με αυτά. Ειδικό μίγμα πέλματος πυριτίου εξασφαλίζουν μια αντίσταση κύλισης και μια πολύ χαμηλή φθορά. Αυτά παρέχουν ένα επίπεδο άνεσης με αναλογικά υψηλότερη απόδοση.

Τα θερινά ελαστικά Kumho σας πείσουν στις δοκιμές

Κατά τη δοκιμή του 2012 των θερινών ελαστικών από το ADAC, τα θερινά ελαστικά Kumho έλαβαν τελικό βαθμό “ικανοποιητικός”. Αυτά τα ελαστικά έχουν πειστεί γιατί πρόσφυση όπως και λόγω της κατανάλωσης καυσίμων και μείωσης φθοράς. Και για τις κατηγορίες: φρεναρίσματος, χειρισμό και τη σταθερότητα, έλαβε κορυφαία βαθμολογία από τους ειδικούς. Αυτό αποδεικνύει ότι είναι όλα υψηλής ποιότητας και δεν πρέπει επίσης να είναι ακριβό.
^