Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Lada

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Lada ήταν για πολύ καιρό ο μεγαλύτερος κατασκευαστής αυτοκινήτων στην Ανατολική Ευρώπη. Τα τελευταία χρόνια, τα οχήματά τους άρχισαν να εξαφανίζονται σταδιακά από τους δρόμους μας, αλλά με την παραγωγή των νέων μοντέλων, ο κατασκευαστής θέλει να τονώσει την ανάπτυξη νέων μοντέλων οχημάτων. Επί του παρόντος, η Lada προσφέρει το αυτοκίνητο Kalina, το μοντέλο break Priora και NINA SUV.

Με τα ελαστικά Lada στην προσπέραση λωρίδα

Το μοντέλο Kalina από Lada και Priora σαν βασικό εξοπλισμό έχουν τα ελαστικά με διάμετρος 14 inch και το μέγεθος 185/60. Priora προέρχεται από το εργοστάσιο με ελαστικά με ζάντες 16 inch και το μέγεθος 215EO/65. Όταν αγοράζετε τα κατάλληλα ελαστικά για Lada ελέγξτε το πιστοποιητικό εγγραφής, ενδεχομένως το δελτίο ταυτότητας του αυτοκινήτου σας.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)