Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά αυτοκινήτων για Maybach

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Maybach είναι ένας πρώην παραγωγός των πολυτελών αυτοκινήτων, η εταιρεία ιδρύθηκε το 1909 από τον Wilhelm Maybach. Daimler AG κατέχει την εταιρεία Maybach, αυτή η εταιρεία ανακοίνωσε επίσημα την απόσυρση τους από τη αγορά των κατασκευαστών αυτοκινήτων το 2013. Η μείωση αυτή οφείλεται κυρίως στην χαμηλές πωλήσεις - σε σύγκριση με τους ανταγωνιστές Rolls Royce ή Bentley.
Ωστόσο, Maybach παρέμεινε ένα φημισμένο παραγωγός στην αγορά των κατασκευαστών πολυτελών αυτοκινήτων, όπως αποδεικνύεται από την ποιότητα και το σχεδιασμό των μοντέλων που κυκλοφόρησε κατά την πάροδο του χρόνου:

  • Maybach 57S
  • Maybach 62S
  • Maybach 57 Zeppelin
  • Maybach 62 Zeppelin
  • Maybach Guard


Για το μοντέλο Maybach 57 σας προτείνουμε Continental PremiumContact σε μέγεθος 275/50 R19 112W. Maybach 57 Zeppelin είναι εξοπλισμένο με διαφορετικά μεγέθη ελαστικών, ανάλογα με διάμετρο της ζάντας:

  • 235/65 R16 115
  • 235/60 R17 117
  • 275/50 R19 112H
  • 275/45 R20 110Y

Σε αυτές τις διαστάσεις, η προσφορά μας περιλαμβάνει τα μοντέλα όπως Cooper Zeon 4XS ή Michelin Latitude Sport. Οι συστάσεις μας είναι με προσανατολισμού χαρακτήρα – για να ξέρετε με ακρίβεια ποια είναι τα σωστά ελαστικά για το μοντέλο σας Maybach δείτε το πιστοποιητικό εγγραφής ή το δελτίο ταυτότητας του οχήματος.

Elastika-online.gr σας προσφέρει ένα ευρύ φάσμα των ελαστικών που μπορείτε να παραγγείλετε online σε μία αναλογία επωφελής σε σχέση ποιότητας-τιμής – η μεταφορά συμπεριλαμβάνεται στην τιμή για παραγγελίες που ξεκινούν από δύο ελαστικά.
✔ Επιλέξτε το κατάστημα μας online τώρα και εξοπλίσετε το αυτοκίνητο σας Maybach με τα κατάλληλα ελαστικά! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την προσφορά μας για τα ελαστικά μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)