Χρησιμοποιούμε cookies. Με τη χρήση αυτού του ιστότοπου συμφωνείτε με τη χρήση τους.
OK
Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Ελαστικά για Mini

Αναζήτηση μέσω επιβατικού οχήματος:
Είναι πιθανό, να μην έχουμε καταχωρήσει όλα τα αυτοκίνητα,επίσης θα υπάρχουν στην λίστα και ορθογραφικά λάθη.Παρακαλώ ενημερώστε μας σε περίπτωση εάν βρείτε κάποιο λάθος ή αν δεν βρίκατε το αυτοκινήτο σας.\
Σφάλμα, παρακαλείστε να δοκιμάσετε αργότερα την αναζήτηση κατά τα στοιχεία του οχήματος
Η αναζήτησή σας δεν έχει αποτελέσματα.
Επιλογή Αυτοκινήτου

Μάρκα:
σειρά:
μοντέλο:
τύπος οχήματος:

Το πρότο μοντέλο Mini κατασκευάστηκε το 1959 από το British Motor Corporation (BMC). Προς το παρόν, έχουν πουλήθει πάνω από 5,5 εκατομμύρια μονάδες. Το μοντέλο Mini παράγεται σε διάφορες εκδόσεις, για όλες τες, θα βρείτε σ'εμάς τα κατάλληλα ελαστικά. Τα μοντέλα δεν διαφέρουν μόνο οπτικά, αλλά και από άποψη απόδοσης. Από την απόδοση εξαρτάται στη συνέχεια, η επιλογή των ελαστικών. Ως βασικός εξοπλισμός τα μοντέλα Mini μπορούν να εξοπλιστούν με τα ελαστικά τα οποία έχουν διάμετρο από 15 έως 18 ίντσες, διατίθεται ένα ευρύ φάσμα ελαστικών για τη Mini από διάφορους κατασκευαστές. Όσων αφορά τον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου Mini, η εταιρεία συνεργάζεται με διάφορους κατασκευαστές ελαστικών όπως Dunlop ή Goodyear . H Mini Cooper S Works εξοπλίζεται με ελαστικά Dunlop SP Sport. Άλλά μοντέλα μπορούν να εξοπλιστούν με Goodyear UltraGrip Performance 2, Excellence και UltraGrip 7. Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε και ελαστικά άλλων κατασκευαστών.

Τα ελαστικά κατάλληλα για κάθε μοντέλο Mini

Ανάμεσα στα πιο δημοφιλή μοντέλα είναι και το Mini Clubman . Η έκδοση με 120 kW είναι στάνταρ εξοπλισμένη με ελαστικά μεγέθους 175/60 ​​R16. Προαιρετικά, μπορείτε να επιλέξετε φαρδύτερα ελαστικά όπως 195/55 R16 ή 205/45 R17. Το μοντέλο Mini Contryman SUV μπορεί να είναι εξοπλισμένο με ελαστικά που έχουν πλάτος μέχρι 225 εκατοστά. Ενδεχομένως, μπορείτε να τοποθετήσετε ελαστικά μέχρι το μέγεθος 215/40 R18. Για το μοντέλο SUV Volvo X90 μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ελαστικά μέχρι τη διάσταση 265/32 R22. Συνιστάται να ελέγξτε το πιστοποιητικό εγγραφής, ενδεχομένως το δελτίο ταυτότητας του αυτοκινήτου σας προτού αγοράσετε ελαστικά. Μπορείτε να βρείτε τα επιτρεπόμενα μέγεθη του κατασκευαστή στην άδεια κυκλοφορίας ή στο δελτίο ταυτότητας του οχήματος. Σε γενικές γραμμές, συνιστάται να χρησιμοποιούνται μόνο ελαστικά για Mini που υποδεικνύονται από τον κατασκευαστή. Μόνο έτσι μπορείτε να βεβαιωθείτε ότι οι βαθμολογίες που αναφέρονται από τον κατασκευαστή για την κατανάλωση καυσίμου και το επίπεδο θορύβου διατηρούνται.

Έχετε απορίες?
Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε για να βρείτε τα σωστά ελαστικά γι ατο αυτοκίνητο σας.tires.search.optional.info.search.tires=Ψάχνω την C ελαστικά (Mεταφορέας)