Κατάσταση της παραγγελίας x
Αποσύνδεση

Maxxis χειμερινά ελαστικά – ικανός και αξιόπιστος, προσαρμοσμένα στις ανάγκες σας

Maxxis είναι μια αξιόπιστη αμερικανού κατασκευαστή ελαστικών που παράγει μια μεγάλη ποικιλία ελαστικών για τα οχήματα που κυμαίνονται από ποδήλατα προς τις μεγάλες βιομηχανικές μηχανές. Φυσικά, έλληνες αυτοκινητιστές είναι πιο εξοικειωμένοι με τα επιβατικά αυτοκίνητα και SUV ελαστικά, που έχουν αποκτήσει μια καλή φήμη για την ποιότητα και την υψηλή αξία για τα χρήματα.

Για σχεδόν μισό κάθε έτους, το κλίμα και η κυβέρνησή μας επιμένουν ότι χρησιμοποιούμε τα ελαστικά αναπτυχθεί και πιστοποιηθεί για χρήση το χειμώνα. Maxxis χειμερινά ελαστικά είναι εξαιρετικά δελεαστικό για τους αυτοκινητιστές που χρειάζονται μεγαλύτερη, ποιοτικά προϊόντα σε λογικές τιμές - φυσικά, πουθενά πιο λογική από ό, τι σε elastika-online.gr. Οποιαδήποτε και αν οδηγείτε, όπου κι αν οδηγείτε, η ποικιλομορφία των μοντέλων Maxxis χειμερινά μοντέλα και μεγέθη εξασφαλίζει ότι θα βρείτε εύκολα αυτό που σας ταιριάζει σαν γάντι.

Κάντε το καλύτερο του χειμώνα, με ελαστικά Maxxis από elastika-online.gr

Maxxis προσφέρει μια ποικιλία μοντέλων για χειμώνα, για πολλούς τύπους οχημάτων. Οι οδηγοί επιβατικών αυτοκινήτων σίγουρα ενδιαφέρονται για το Maxxis WP-05 Arctictrekker , ένα νέο σχέδιο, με τη χρήση καινοτόμων χαρακτηριστικών και προηγμένο καουτσούκ για να προσφέρει ασφάλεια σε διάφορα απαιτητικά περιβάλλοντα οδήγηση. Το Maxxis MA-SW, MA-PW και SS-01 παραδίδουν άριστο έλεγχο σε δύσκολες καταστάσεις για SUV και ελαφρά φορτηγά, και η Maxxis MAW2 είναι μια μεγάλη επιλογή για τα φορτηγά και άλλα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα που ταξιδεύουν και σε αντίξοες καιρικές συνθήκες το χειμώνα.

Μπορείτε πάντα να βρείτε τα καλύτερα προϊόντα στις ασυναγώνιστες τιμές στο elastika-online.gr. Παραγγείλετε τώρα δύο ή περισσότερα χειμερινά ελαστικά Maxxis, και αποστολή εντός Ελλάδα δεν θα σας κοστίσει τίποτα! Για ακόμη μεγαλύτερη άνεση, κάντε κλικ στο " Αναζήτηση για τοποθέτηση σταθμού » κουμπί, και τα έχετε τα νέα ελαστικά σας να παραδίδονται σε ένα εργαστήριο κοντά σας για άμεση τοποθέτηση.

Τεράστια ποικιλία και υψηλότατη...:

  • Πάνω από 100 μάρκες ελαστικών και πάνω από 35.000 τύποι ελαστικών διαθέσιμοι σε όλα τα Online καταστήματα μας.
  • Διανέμουμε μόνο 1A-Ποιότητα

Χαμηλές τιμές:

  • Οι πελάτες μιλούν για 20 με 25% χαμηλότερες τιμές σε σύγκριση με το εμπόριο ελαστικών επί τόπου
  • Όλες οι τιμές των ελαστικών Συμβεριλαμβανομένες του Φ.Π.Α. + έξοδα αποστολής στην Ελλάδα -> Εξαίρεση - τα νησιά
  • Πιο ευνοϊκές τιμές συναρμολόγησης ανάλογα με την περιοχή από 7,00 ευρώ/ελαστικό (σε εξαιρετικές περιπτώσεις μάλιστα χαμηλότερες)

© 1999-2019 elastika-online.gr Μία προσφορά της Delticom OE